tip

Tag

Het eten van de juiste voeding voor lichaamsbeweging

Het eten van een uitgebalanceerd dieet kan je helpen de calorieën en voedingsstoffen te krijgen die je nodig hebt om jouw dagelijkse activiteiten te voeden, inclusief regelmatige lichaamsbeweging. Als het gaat om het eten van voedsel om je trainingsprestaties van brandstof te voorzien, is het niet zo eenvoudig als het kiezen van groenten boven donuts.

10 tips om cholesterol te verlagen met jouw dieet

Cholesterol is een wasachtige substantie geproduceerd door uw lever en verkregen door het eten van dierlijke producten zoals vlees, zuivel en eieren. Je lever zal minder cholesterol produceren als je veel van deze stof uit voedsel eet, dus cholesterol in de voeding heeft zelden een grote invloed op het totale cholesterolgehalte.

Post-workoutvoeding: wat te eten na een training

Je besteedt veel energie aan je workouts, altijd op zoek om beter te presteren en je doelen te bereiken. De kans is groot dat je meer aandacht aan jouw pre-workout maaltijd besteedt dan aan jouw post-workout maaltijd. Het consumeren van de juiste voedingsstoffen na het sporten is net zo belangrijk als wat je eerder eet.