Sportschool ZUMMITT Almere

ZUMMITT Almere, Randstad 22-17 Almere Stad

ZUMMITT. De sportschool voor Almere

In de meest ideale situatie gaan sporten en plezier altijd samen. Toch is dit niet altijd zo. ZUMMITT bewijst met de sportschool in Almere dat sporten en plezier hier wel samengaan. Door te zorgen voor goede toestellen en leuke en afwisselende virtuele groepslessen kan jij naar hartenlust trainen. De enthousiaste begeleiding ondersteunt de sporters daar waar mogelijk. Dit alles met maar één doel. Het sporten voor jou zo leuk en aangenaam mogelijk maken.Wat jouw reden ook is om te sporten. Bij ZUMMITT gaan sporten en plezier hand in hand.

Samen sporten in Almere

Samen sporten is leuker dan alleen. Wanneer je samen sport haal je motivatie uit elkaar om toch net wat beter je best te doen. Bij ZUMMITT begrijpen we dit als geen ander. Daarom mag je bij ZUMMITT iedere keer iemand meenemen wanneer je komt sporten. Weinig andere sportscholen in Almere bieden dit ook aan. Wacht dus niet te lang en komen samen sporten en plezier maken bij ZUMMITT.

ZUMMITT, de sportschool in Almere om jouw doelen te realiseren

Sporten bij ZUMMITT staat garant voor plezier en ontspanningen. In een bruisende en energieke omgeving ga jij jouw doelen halen op een manier die perfect bij jou past. Je hebt de beschikking over kwalitatieve apparatuur en uitdagende virtuele groepslessen. Daarnaast is het geen probleem om iemand meenemen om samen te sporten. Dit maakt sporten namelijk een stuk leuker. En hoe leuker je het sporten vindt, des te makkelijker het wordt om jouw doelen te behalen.

Kom sporten bij de leukste sportschool van Almere

Wil je kijken of ZUMMITT de sportschool voor jou is? Kom gerust eens langs om het te ontdekken. Kom eens gezellig meetrainen of haak aan bij één van de virtuele groepslessen. Wij denken dat de kans groot is dat je snel overtuigd raakt om vaker bij ons te komen sporten. Hopelijk kunnen wij jou binnenkort verwelkomen in onze sportschool te Almere.

Fysiotherapie

Elke ZUMMITT vestiging heeft een fysiotherapie praktijk in huis. Bij ZUMMITT Almere staan de fysiotherapeuten van Paul Klaver – Groepspraktijk voor fysiotherapie klaar om je te behandelen, helpen, adviseren bij klachten of revalidatie.

“Al onze werkzaamheden hebben maar 1 doel: ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer ‘op de been bent’, in de breedste zin van het woord. Dat begint met goed luisteren, kijken en daarna ‘handelen’. Fysiotherapie is handenwerk. Wij geloven niet in een uurtje per week aan een paar apparaten trekken. Wij zetten al onze kennis en vaardigheden in om uw bewegingsapparaat weer op orde te krijgen.”

Paul Klaver

logo

Route