ZUMMITT Almere

ZUMMITT Almere, Randstad 22-17

Kijk gerust rond in onze fitnessclub in Almere Stad.

Personal Training

Ben je lid bij ZUMMITT Almere, dan kun je tegen een speciaal tarief Personal Training lessen nemen. De Personal Trainer begeleidt jou één op één en focust zijn aandacht alleen op jou. In samenwerking met XellentPT zijn er een aantal programma’s samengesteld. De invulling is altijd op maat en afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, doelen en wensen.

ZUMMITT heeft alle benodigde apparatuur zodat je training goed tot z’n recht komt. Een voorwaarde om gebruik te maken van ZUMMIT-Progamma’s is dat je lid bent van ZUMMITT.

De Personal Trainer

Mijn naam is Anfáries Dap, jouw Xellent Personal Trainer.

Door mijn passie voor fitness heb ik een fitnessinstructeurs- en personal trainersopleiding gevolgd.
Daarbij ben ik 3 jaar werkzaam geweest in een PlusPraktijk fysiotherapie en heb ik vele klanten geholpen om hun doelen te bereiken.

Mijn lesmethodes zijn krachttraining, olympisch gewichtheffen, kickbox, mobiliteit, hoge intensiteit interval training en circuittraining.

Ik verzorg conditie-, kracht-, spiermassa-, bodyshape,- en afslanktrainingen. Ook ben ik in staat om rond klachten heen te trainen en geef ik specifieke trainingen om jouw lichamelijke klachten te verminderen, zoals spier-, gewrichts- en rugklachten. Ik stem een trainingsschema af op wat je nu kunt en wat je wil bereiken.

Voor meer informatie van XellentPT klik hier voor de website.

Fysiotherapie

Elke ZUMMITT vestiging heeft een fysiotherapie praktijk in huis. Bij ZUMMITT Almere staan de fysiotherapeuten van Paul Klaver – Groepspraktijk voor fysiotherapie klaar om je te behandelen, helpen, adviseren bij klachten of revalidatie.

“Al onze werkzaamheden hebben maar 1 doel: ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer ‘op de been bent’, in de breedste zin van het woord. Dat begint met goed luisteren, kijken en daarna ‘handelen’. Fysiotherapie is handenwerk. Wij geloven niet in een uurtje per week aan een paar apparaten trekken. Wij zetten al onze kennis en vaardigheden in om uw bewegingsapparaat weer op orde te krijgen.”

Paul Klaver

logo