Sportschool ZUMMITT Drachten

ZUMMITT Drachten, Lavendelheide 21 Adverium

ZUMMITT. De sportschool voor Drachten

Sporten en plezier hebben kunnen prima samengaan. Dat bewijst ZUMMITT met de sportschool in Drachten. Door jou de beste toestellen aan te bieden houd je altijd de juiste lichaamshouding aan bij het uitvoeren van de oefeningen. Dit voorkomt vervelende blessures en het verminderen van de motivatie om te sporten. Daarnaast zijn er ook veel verschillende virtuele groepslessen die je kan komen volgen. De grote diversiteit aan virtuele groepslessen zorgt er voor dat je iedere keer weer verrast wordt. Wat jouw reden ook is om te sporten. Bij ZUMMITT gaan sporten en plezier hand in hand.

ZUMMITT de sportschool in Drachten om jouw doelen te realiseren

Sporten bij ZUMMITT betekent plezier en ontspanningen tegelijkertijd. In een energieke omgeving behaal jij jouw doelen op een manier die bij jou past. Je hebt de beschikking over goede apparatuur en leuke virtuele groepslessen. Dit zorgt ervoor dat sporten een stuk leuker wordt. En hoe leuker je het sporten vindt, des te makkelijker het wordt om de gestelde doelen te behalen.

Kom sporten bij de leukste sportschool van Drachten

Ben je benieuwd of ZUMMITT ook echt iets voor jou is? Kom langs om het te ontdekken. Kom eens gezellig trainen of sluit aan bij één van onze virtuele groepslessen. De kans is groot dat je snel overtuigd raakt om vaker bij ons te komen sporten. Hopelijk kunnen wij jou binnenkort verwelkomen in onze sportschool te Drachten.

Route