Sportschool ZUMMITT Drachten

ZUMMITT Drachten, Lavendelheide 21 Adverium

ZUMMITT. De sportschool voor Drachten

Sporten en plezier hebben kunnen prima samengaan. Dat bewijst ZUMMITT met de sportschool in Drachten. Door jou de beste toestellen aan te bieden houd je altijd de juiste lichaamshouding aan bij het uitvoeren van de oefeningen. Dit voorkomt vervelende blessures en het verminderen van de motivatie om te sporten. Daarnaast zijn er ook veel verschillende virtuele groepslessen die je kan komen volgen. De grote diversiteit aan virtuele groepslessen zorgt er voor dat je iedere keer weer verrast wordt. Wat jouw reden ook is om te sporten. Bij ZUMMITT gaan sporten en plezier hand in hand.

Samen sporten in Drachten

Sporten moet leuk zijn anders is het voor veel mensen moeilijk om hun doelen te behalen. Bij ZUMMITT snappen we dit als geen ander. Daarom mag je elke keer iemand meenemen als je komt sporten. Er zijn weinig andere sportscholen in Drachten die dit ook aanbieden. Wacht daarom niet te lang en komen samen sporten en plezier maken bij ZUMMITT.

ZUMMITT de sportschool in Drachten om jouw doelen te realiseren

Sporten bij ZUMMITT betekend plezier en ontspanningen tegelijkertijd. In een energieke omgeving behaal jij jouw doelen op een manier die bij jou past. Je hebt de beschikking over goede apparatuur en leuke virtuele groepslessen. Ook is het geen probleem om iemand meenemen wanneer je komt sporten. Dit zorgt ervoor dat sporten een stuk leuker wordt. En hoe leuker je het sporten vindt, des te makkelijker het wordt om de gestelde doelen te behalen.

Kom sporten bij de leukste sportschool van Drachten

Ben je benieuwd of ZUMMITT ook echt iets voor jou is? Kom langs om het te ontdekken. Kom eens gezellig trainen of sluit aan bij één van onze virtuele groepslessen. De kans is groot dat je snel overtuigd raakt om vaker bij ons te komen sporten. Hopelijk kunnen wij jou binnenkort verwelkomen in onze sportschool te Drachten.

Het ZUMMITT aanbod

ZUMMITT geeft haar leden de kans om iemand die het echt nodig heeft te introduceren in de sportschool. Samen sporten is leuker en voelt een stuk veiliger, zeker als je het allemaal best eng vindt. ZUMMITT helpt daardoor iedereen naar een verbeterde kwaliteit van leven. Onze samenleving richt zich (vooral in deze tijd) steeds meer op gezondheid en vitaliteit. Vitaliteit is dé nieuwe rijkdom. Om dat te bereiken is o.a. nodig ontspanning, gezonde voeding en natuurlijk: lichaamsbeweging!

Om jou te laten zien wat het verschil is tussen ZUMMITT en andere sportscholen hebben wij even een vergelijking gemaakt:

Met Z’n Tweeën Onbeperkt Sporten Op Eén Sportpas Voor €14,95 Per Maand!

Route