Sportschool ZUMMITT Veldhoven

ZUMMITT Veldhoven, De Run 5211, Bedrijvenpark De Gender

ZUMMITT. De sportschool voor Veldhoven

Door met plezier te sporten, wordt het makkelijk om de doelen die je voor jezelf gesteld hebt te behalen. Daarom doen wij er bij ZUMMITT alles aan om sporten leuk te maken. Onze sportschool in Veldhoven beschikt over de beste toestellen, zodat jij geen blessures oploopt. Want op blessures zit geen enkele sporter te wachten. Daarnaast bieden wij ook veel verschillende soorten virtuele groepslessen aan. Zo is er voor iedereen voldoende keuzen om zelf een workout uit te voeren of om een virtuele groepsles te gaan volgen. Met welk doel je ook komt sporten. Bij ZUMMITT Veldhoven ga je jouw doel behalen.

ZUMMITT de sportschool in Veldhoven om jouw doelen te behalen

Sporten bij ZUMMITT betekent plezier en ontspanning. In een rustige omgeving ga jij jouw doelen op geheel eigen wijze behalen. Maak gebruik van de beste apparatuur en uitdagende virtuele groepslessen. Dit zorgt ervoor dat sporten een stuk leuker wordt. En hoe leuker je het sporten vindt, des te beter het is vol te houden.

Kom sporten bij de leukste sportschool van Veldhoven

Ben je benieuwd of ZUMMITT ook de perfecte sportschool voor jou is? Kom langs om het te ontdekken. Train eens mee of haak aan bij één van onze virtuele groepslessen. De kans is aanwezig dat je snel overtuigd raakt om vaker bij ZUMMITT te komen sporten. Wij hopen jou binnenkort te mogen verwelkomen in onze sportschool te Veldhoven.

Route