Sportschool ZUMMITT Veldhoven

ZUMMITT Veldhoven, De Run 5211, Veldhoven

ZUMMITT. De sportschool voor Veldhoven

Door met plezier te sporten, wordt het makkelijk om de doelen die je voor jezelf gesteld hebt te behalen. Daarom doen wij er bij ZUMMITT alles aan om sporten leuk te maken. Onze sportschool in Veldhoven beschikt over de beste toestellen, zodat jij geen blessures oploopt. Want op blessures zit geen enkele sporter te wachten. Daarnaast bieden wij ook veel verschillende soorten virtuele groepslessen aan. Zo is er voor iedereen voldoende keuzen om zelf een workout uit te voeren of om een virtuele groepsles te gaan volgen. Met welk doel je ook komt sporten. Bij ZUMMITT Veldhoven ga je jouw doel behalen.

Samen sporten in Veldhoven

Het moet leuk zijn om te sporten, anders is het sporten lastig vol te houden. Bij ZUMMITT begrijpen we dit. Daarom doen wij er samen met jou alles aan om het sporten zo leuk mogelijk te maken. En helpen wij jou om de gestelde doelen te realiseren. Dit is de reden dat je altijd iemand mag meenemen als je komt sporten. Er zijn weinig sportscholen in Veldhoven die dit ook mogelijk maken. Wacht niet te lang en komen samen sporten en jullie doelen behalen bij ZUMMITT.

ZUMMITT de sportschool in Veldhoven om jouw doelen te behalen

Sporten bij ZUMMITT betekent plezier en ontspanning. In een rustige omgeving ga jij jouw doelen op geheel eigen wijze behalen. Maak gebruik van de beste apparatuur en uitdagende virtuele groepslessen. Om het nog leuker te maken mag je altijd iemand meenemen wanneer je komt sporten. Dit zorgt ervoor dat sporten een stuk leuker wordt. En hoe leuker je het sporten vindt, des te beter het is vol te houden.

Kom sporten bij de leukste sportschool van Veldhoven

Ben je benieuwd of ZUMMITT ook de perfecte sportschool voor jou is? Kom langs om het te ontdekken. Train eens mee of haak aan bij één van onze virtuele groepslessen. De kans is aanwezig dat je snel overtuigd raakt om vaker bij ZUMMITT te komen sporten. Wij hopen jou binnenkort te mogen verwelkomen in onze sportschool te Veldhoven.

FLEX FITNESS

14,95 p.m.

Onbeperkt sporten
Onbeperkt Virtuele groepsfitness
Alleen het lid mag altijd iemand meenemen
Registratie van je gast is niet nodig.
Je mag je pas uitlenen aan iedereen
Als je je pasje uitleent mag er geen tweede persoon mee
Maandelijks opzegbaar
Geen inschrijfgeld
Gratis locker

PLUS10 ADDON

Voor €10,00 per maand extra kun je met een geleende pas ook iemand meenemen!

€ 10,00 p.m.

Als je een pasje leent mag je ook iemand meenemen
PLUS10 kan je aan- en uitzetten wanneer je wil

Route