Klanten service

Veelgestelde vragen

ZUMMITT wil sporten zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom hebben wij slecht één abonnement. Het ZUMMITT Flex abonnement. Geen piek- en daluur tarieven, geen langdurige abonnementen.

Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht via het contactformulier onderaan deze pagina.

Het abonnement

Hoe word ik lid?

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier.

Hoe werkt het abonnement?

Het ZUMMITT Flex abonnement heeft een looptijd van één maand. Zolang je het niet opzegt wordt het abonnement steeds verlengd met één maand.

Hoe betaal ik het abonnement?

Het abonnement loopt van de 1e van de maand tot de laatste dag van de maand en dient vooraf betaald te worden. Bij inschrijving betaal je de eerste maand online via iDeal en daarna wordt het automatisch afgeschreven van je rekening. Hiervoor geef je een machtiging af.

Wat als ik niet op de 1e van de maand inschrijf?

Als je je aanmeldt ná de 1e van de maand dan wordt het abonnementsgeld naar rato berekend vanaf de datum van inschrijving tot aan het einde van de maand. Daarnaast is het verplicht om een volle maand vooraf te betalen. B.v. als je je op de 15e van de maand inschrijft dan betaal je vanaf de 15e tot het einde van die maand plus de volgende maand.

Hoe en wanneer kan ik mijn abonnement opzeggen?

Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Dat wil zeggen dat je kunt stoppen wanneer je wilt. Opzeggen kan door het contactformulier is te vullen en te versturen. Hoewel het abonnement altijd opzegbaar is dien je rekening te houden met de incasso. De incasso vindt in de derde week van elke maand plaats. Het is dus raadzaam om voor de derde week je opzegging te versturen om te voorkomen dat het de incasso kruist.

Wat gebeurt er als er ondanks mijn opzegging alsnog wordt geïncasseerd?

Dat is geen probleem! Stuur ons een bericht via het klantenformulier en het geïncasseerde bedrag wordt aan je teruggestort.

Wat is de PLUS10 Addon?

Als je lid bent van ZUMMITT mag je altijd iemand meenemen om samen te sporten. Ook mag je het pasje uitlenen. Alleen mag de persoon die met een geleend pasje komt sporten geen tweede persoon meenemen. Met de PLUS10 Addon -je betaalt €10,00 per maand extra- mag je met een geleend pasje ook iemand meenemen om samen te sporten.

Het lidmaatschap

De ZUMMITT pas is deelbaar. Wat houdt dat in?

Als je een ZUMMITT lid bent en dus een pashouder dan mag je je membercard aan iedereen uitlenen.

Vanaf welke leeftijd mag ik mij inschrijven voor ZUMMITT?

Om lid te kunnen worden van ZUMMITT moet tenminste 16 jaar oud zijn. Als je jonger bent dan 16 jaar mag je wel bij ZUMMITT sporten mits onder begeleiding van iemand ouder dan 16 jaar. De inschrijving dient te geschieden door ouder of voogd. Zie onze Algemene voorwaarden.

Kan ik altijd iemand meenemen?

De membercard wordt op naam geregistreerd en alleen als je zelf de membercardhouder bent mag je iemand meenemen. Als je je membercard aan iemand uitleent mag hij/zij geen tweede persoon meenemen.

Hoe komt het dat het ZUMUM Flex abonnement zo goedkoop is en ik ook nog iemand mag meenemen?

Dat heeft met onze visie te maken. Het is ons doel om zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen en een gezonde leefstijl op na te houden. Daartegenover staat dat wij je vragen ons hierin te helpen door jouw sport activiteiten bij ZUMMITT kenbaar te maken met name social media (Facebook en Instagram #zummiitfitness, @samenfitnessen)

De Fitnessclub

Krijg ik een rondleiding in de club?

Bij je eerste kennismaking krijg je een rondleiding in onze vestiging door onze gastheer/gastvrouw. Wij willen dat je je snel op je gemak voelt bij ZUMMITT.

Wat zijn de openingstijden?

ZUMMITT is geopend:

  • Ma – Vr : 07:00 – 23:00
  • Za – Zo : 09:00 – 17:00

Afwijkende openingstijden i.v.m. feestdagen worden tijdig bekend gemaakt.

Zijn er lockers?

Wij hebben afsluitbare lockers om je persoonlijke bezittingen in op te bergen. Wij moeten je er op attenderen dat wij geen aansprakelijkheid accepteren voor schade of verlies van persoonlijke bezittingen. Lees ook onze Algemene voorwaarden.

Zijn er douches?

Ja, onze kleedkamers zijn voorzien van douches.

Hoe staat het met parkeren?

Voor de vestiging is er voldoende gelegenheid tot parkeren. Parkeren is gratis.

Openingstijden fitness

maandag
07:00 - 23:00
dinsdag
07:00 - 23:00
woensdag
07:00 - 23:00
donderdag
07:00 - 23:00
vrijdag
07:00 - 23:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
09:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden

1e paasdag: gesloten
2e paasdag: 09:00-17:00
Koningsdag: gesloten
Bevrijdingsdag: gesloten
Hemelvaartsdag: 09:00-17:00
1e pinksterdag: gesloten
2e pinksterdag: 09:00-17:00
24 dec 07:00-15:00
25 dec gesloten
26 dec 09:00-17:00
31 dec 07:00-15:00
1 jan gesloten

Klantenservice

Ma - Vr: 09:00 - 17:00
036-524 47 03 (tijdens kantooruren)

Downloads

CONTACT

Contactformulier

Wij willen je zo goed mogelijk helpen. Vul alle velden in en vul jouw vraag of bericht duidelijk in.

    Nieuwsbrief

    Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.
    * indicates required