ZUMMITT Leeuwarden

ZUMMITT Leeuwarden, Keidam 6, Bilgaard

Neem gerust een kijkje. Hieronder een impressie van onze vestiging in Bilgaard, Leeuwarden.

Fysiotherapie

De deskundigen van ons dagelijks bewegen.

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken; het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is beseft u pas als u ergens last van krijgt of als het lichaam even niet meewerkt. Degene die daar alles van af weet is de fysiotherapeut: de deskundige van ons dagelijks bewegen. Bij ons kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen.

Al bijna 40 jaar kunt u in Leeuwarden voor behandelingen terecht bij de praktijk fysiotherapie Bilgaard. Als praktijk zijn we gespecialiseerd in sportmedische en orthopedische vraagstukken. Onze master opgeleide kinderfysiotherapeut is natuurlijk ook gespecialiseerd in ontwikkelingsproblematiek.

Vanaf de start van Zummitt in Leeuwarden zullen we als praktijk betrokken zijn bij u als klant van Zummitt. Naast onze gratis inloopspreekuren voor persoonlijk advies, kunt u ook een reguliere behandeling fysiotherapie of manuele therapie afspreken in onze behandelruimte. Daarnaast zullen we smallgroup trainingen gaan opzetten en begeleiden.

Sporten bij Zummitt moet veilig en goed gebeuren en kan bijdragen tot een verbeterde gezondheid op alle vlakken. Wij zullen er voor u zijn voor advies en behandeling als het even iets minder goed gaat.

Je krijgt snel hulp bij diverse aandoeningen, van acute tot chronische klachten. Binnen twee werkdagen zal de eerste intake gepland worden. Wij bieden reguliere fysiotherapie, fysiotherapie bij sportblessures, manuele therapie, kinderfysiotherapie, fysiotherapie bij bekkenklachten en zijn aangesloten bij schoudernet Noord en Claudicationet

Fysiotherapie Bilgaard heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars, dit betekent dat (een deel van) de behandelingen vergoed zullen worden vanuit de aanvullende verzekering.

Geniet van het bewegen.

Team Fysiotherapie, Manuele therapie en Kinderfysiotherapie Bilgaard.

Voor meer informatie kijk op de website: www.fysiotherapiebilgaard.nl

Fysiotherapie Maatschap Bilgaard