Sportschool ZUMMITT Leeuwarden

ZUMMITT Leeuwarden, Keidam 6 Bilgaard

ZUMMITT Leeuwarden is de sportschool van Leeuwarden. Bij ons sport iedereen op een prettige manier, zodat gestelde doelen behaald worden. Kom eens langs en ervaar het zelf. Met behulp van de beste toestellen ga jij ook bij ons jouw persoonlijke sportdoelen behalen. Hieronder een impressie van onze vestiging in Bilgaard, Leeuwarden.

ZUMMITT. De sportschool voor Leeuwarden

Sporten met plezier zorgt ervoor dat je sporten ook leuk gaat vinden. Dit is de reden dat ZUMMITT sporten leuk maakt. Wij beschikken in onze sportschool in Leeuwarden over hoogwaardige kwaliteit toestellen. Zo neem jij altijd de juiste houding aan tijdens de oefeningen en voorkom je blessures. Daarnaast bieden wij diverse virtuele groepslessen aan. Met welk doel je ook komt sporten. Bij ZUMMITT Leeuwarden ga je jouw doel behalen.

ZUMMITT de sportschool in Leeuwarden om jouw doelen te behalen

Sporten bij ZUMMITT staat garant voor plezier en ontspanningen. In een prettige omgeving behaal jij jouw doelen op geheel eigen wijze. Je hebt de beschikking over de beste apparatuur en diverse uitdagende virtuele groepslessen. Dit zorgt ervoor dat sporten een stuk leuker wordt. En hoe leuker je het sporten vindt, des te beter het is vol te houden.

Kom sporten bij de leukste sportschool van Leeuwarden

Ben je benieuwd of ZUMMITT ook echt iets voor jou is? Kom langs om het te ontdekken. Kom eens gezellig trainen of sluit aan bij één van onze virtuele groepslessen. De kans is groot dat je snel overtuigd raakt om vaker bij ons te komen sporten. Hopelijk kunnen wij jou binnenkort verwelkomen in onze sportschool te Leeuwarden.

Fysiotherapie bij sportschool ZUMMITT Leeuwarden

De deskundigen van ons dagelijks bewegen.

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken; het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is beseft u pas als u ergens last van krijgt of als het lichaam even niet meewerkt. Degene die daar alles van af weet is de fysiotherapeut: de deskundige van ons dagelijks bewegen. Bij ons kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen.

Al bijna 40 jaar kunt u in Leeuwarden voor behandelingen terecht bij de praktijk fysiotherapie Bilgaard. Als praktijk zijn we gespecialiseerd in sportmedische en orthopedische vraagstukken. Onze master opgeleide kinderfysiotherapeut is natuurlijk ook gespecialiseerd in ontwikkelingsproblematiek.

De sportschool in Leeuwarden met uitgebreide begeleiding

Vanaf de start van Zummitt als sportschool in Leeuwarden zullen we als praktijk betrokken zijn bij u als klant van Zummitt. Naast onze gratis inloopspreekuren voor persoonlijk advies, kunt u ook een reguliere behandeling fysiotherapie of manuele therapie afspreken in onze behandelruimte. Daarnaast zullen we smallgroup trainingen gaan opzetten en begeleiden.

Sporten bij Zummitt moet veilig en goed gebeuren en kan bijdragen tot een verbeterde gezondheid op alle vlakken. Wij zullen er voor u zijn voor advies en behandeling als het even iets minder goed gaat.

Je krijgt snel hulp bij diverse aandoeningen, van acute tot chronische klachten. Binnen twee werkdagen zal de eerste intake gepland worden. Wij bieden reguliere fysiotherapie, fysiotherapie bij sportblessures, manuele therapie, kinderfysiotherapie, fysiotherapie bij bekkenklachten en zijn aangesloten bij schoudernet Noord en Claudicationet

Fysiotherapie Bilgaard heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars, dit betekent dat (een deel van) de behandelingen vergoed zullen worden vanuit de aanvullende verzekering.

Geniet van het bewegen.

Team Fysiotherapie, Manuele therapie en Kinderfysiotherapie Bilgaard.

Voor meer informatie kijk op de website: www.fysiotherapiebilgaard.nl

Fysiotherapie Maatschap Bilgaard

Route