Dieet

Categorie

6 Verrassende gezondheidsvoordelen van zoete aardappelen

Zoete aardappelen zijn zoete, zetmeelhoudende wortelgroenten die wereldwijd worden gekweekt. Ze zijn er in verschillende maten en kleuren – waaronder oranje, wit en paars – en zijn rijk aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en vezels. Om nog maar te zwijgen, ze bieden een aantal gezondheidsvoordelen en zijn gemakkelijk toe te voegen aan je dieet. Hier zijn […]

Het eten van de juiste voeding voor lichaamsbeweging

Het eten van een uitgebalanceerd dieet kan je helpen de calorieën en voedingsstoffen te krijgen die je nodig hebt om jouw dagelijkse activiteiten te voeden, inclusief regelmatige lichaamsbeweging. Als het gaat om het eten van voedsel om je trainingsprestaties van brandstof te voorzien, is het niet zo eenvoudig als het kiezen van groenten boven donuts.

10 tips om cholesterol te verlagen met jouw dieet

Cholesterol is een wasachtige substantie geproduceerd door uw lever en verkregen door het eten van dierlijke producten zoals vlees, zuivel en eieren. Je lever zal minder cholesterol produceren als je veel van deze stof uit voedsel eet, dus cholesterol in de voeding heeft zelden een grote invloed op het totale cholesterolgehalte.