In verband met de verscherpte Corona maatregelen is het tijdelijk niet toegestaan om een sportmaatje mee te nemen.

MELD JE DIRECT AAN EN KOM SPORTEN BIJ DE SPORTSCHOOL VAN MORGEN!

Het aanmeldformulier werkt het beste met Google Chrome als browser. Heb je nog geen Google Chrome download het hier.

  • Ben je jonger dan 16 jaar dan is het NIET toegestaan om een abonnement op jouw naam te nemen en mag je niet alleen trainen. Als je ouder/voogd een abonnement neemt mag je alleen onder begeleiding van hem/haar of van een ander volwassen persoon trainen. Zie onze algemene voor waarden artikel 2 lid 5.
  • Als de ingangsdatum ná de 1e van de maand valt, dan wordt het abonnementsgeld naar rato berekend vanaf de datum van inschrijving tot aan het einde van de maand. Daarnaast is het verplicht om een volle maand vooraf te betalen.
  • Dit bedrag betaal je online via iDEAL of Incasso. Daarna wordt het met automatische incasso van je rekening afgeschreven.

Let op!

Als je kiest voor betaling per Incasso duurt het 7 werkdagen alvorens de betaling wordt verwerkt. Dat betekent dat jouw lidmaatschap pas 7 werkdagen na jouw aanmelding actief is.

Wil je niet wachten en meteen komen sporten, dan is het raadzaam om via iDEAL te betalen.

Je kunt meteen beginnen! Je pasje ligt voor je klaar!

Is je aanmelding voltooid, dan kun je meteen beginnen! Meld je aan bij de gastheer/gastvrouw van de club van jouw keuze. Dan ontvang je je ZUMMITT Membership Tag, kortgezegd “het pasje” en jouw lidmaatschap is een feit!

Meld je nu aan!