Sportschool Almere Stad

Sportschool Almere Stad

Ga jij volledig je eigen gang of sport je liever in een groep? Sta je op het punt om voor het eerst een sportschool binnen te stappen of heb je met jaren ervaring juist behoefte aan een nieuwe sportomgeving? Eén ding is duidelijk, wanneer je op zoek bent naar een sportschool in Almere Stad, zit je bij ZUMMITT wel goed. Nou ja, zitten. Natuurlijk ga je aan de bak. Maar wel op je eigen manier. Misschien sport je het liefst helemaal alleen op bepaalde apparaten, of is yoga, Core of Step meer iets voor jou. Bij sportschool ZUMMITT in Almere Stad is er voor elke sporter wat wils. Of je nu graag individueel in de fitness te vinden bent of je je liever in het zweet werkt tijdens fanatieke groepslessen, bij ons sport je altijd onbeperkt voor maar €14,95 per maand! Wij werken niet met een vervelend abonnement, dus bij ons heb je niet te maken met inschrijfgeld en ingewikkelde opzegtermijnen. Aanmelden is heel eenvoudig en afmelden kan op elk gewenst moment. Kom ook sporten in de leukste sportschool in Almere Stad en meld je aan bij ZUMMITT!

Sporten in Almere Stad doe je niet alleen

Wist je dat je met ZUMMITT Flex abonnement altijd iemand mag meenemen? En als je zelf niet gaat sporten mag je je membercard met iedereen mag delen. Jouw vrienden, familieleden en kennissen kunnen dus gewoon met jouw ZUMMITT membercard naar binnen! Deze unieke aspecten passen perfect bij het doel van ZUMMITT namelijk zoveel mogelijk mensen helpen naar een gezond en vitaal lijf. Wanneer en hoe lang jij gaat sporten is geheel aan jou. Als je je ZUMMITT Flex abonnement eenmaal hebt afgesloten kun je dan onbeperkt sporten. Dit abonnement kun je op ieder gewenst moment opzeggen.

Ons sportaanbod

Ons aanbod virtuele groepslessen is zeer uitgebreid. Het is aan jou welke groepslessen je kiest en hoe je jouw weekplanning vormgeeft. Wij bieden diverse soorten sport en geven aan wanneer ze in de week gegeven worden. Je bepaalt helemaal zelf welke je gaat volgen. Dit zijn de mogelijkheden die we je bieden: PowerYoga, Fit 30′, Fiesta, Fit & Shape, Battle, Dance, Step en Core. Natuurlijk kun je ook gerust eens een lesje proberen om te zien om het iets voor je is. Wellicht ben je er dan de volgende les gewoon weer bij!

ZUMMITT: de leukste van alle sportscholen in Almere Stad!

Wij begrijpen dat je de zoektocht naar een goede sportschool in Almere Stad staakt na het lezen van de voorgaande informatie. Heb je toch nog wat vragen over de mogelijkheden bij ZUMMITT? Neem dan gerust even contact op. Het team van ZUMMITT heet je graag van harte welkom in de sportschool in Almere Stad of beantwoord graag je vragen! Schroom niet om je aan te melden om bij ons te komen sporten. Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar [email protected] of stuur ons een Facebook chatbericht. Wij helpen je graag verder!

Sportschool Almere Stad

WIL JE OOK SPORTEN BIJ DE LEUKSTE SPORTSCHOOL IN ALMERE STAD?

MELD JE HIER AAN!