Virtual fitness

Virtuele video workouts voor alle niveau's

Battle

Vergevorderd
Een effectief trainingsprogramma geïnspireerd op bewegingen uit karate, boksen en andere vechtsporten. De training bestaat uit stoot- en traptechnieken.

Step

Gevorderd
Een training waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje gebruikt om op en af te stappen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge vetverbranding.

Fiesta

Beginner
Een simpele en heel aanstekelijke dans workout met moves uit verscheidene latin dansstijlen. Het voelt als een avondje uit met je vrienden. Je swingt op de dansvloer.

Core

Gevorderd
Een effectieve workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker.

Cycle

Beginner
De les zit boordevol energieke, afwisselende muziek die je uitdaagt om snel te bewegen. De hele les word je meegenomen op een fietsroute over bergen en dalen.

Fit & Shape

Vergevorderd
De meest gevarieerde groepsles van ClubJoy met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek. De workout bestaat uit een cardiodeel en een krachtdeel.

Dance

Beginner, Gevorderd
Een training waarbij je enorm plezier hebt, terwijl je calorieën aan het verbranden bent. Je danst van de ene dansstijl naar de andere dansstijl: Latin, Hip Hop en Streetdance.

Power

Beginner
Een zeer effectieve training waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen.

Yoga

Beginner, Gevorderd
Een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong ligt in het Verre Oosten.

On Demand Groepslessen

Virtuele groepslessen zijn voor jou als je naast individueel sporten het ook leuk vindt om in een groep samen te sporten. Elke ZUMMITT club beschikt over een virtual fitness waar je gratis kan deelnemen aan alle virtuele groepslessen. De virtuele groepslessen zijn on demand d.w.z. dat je zelf bepaalt welke les je gaat doen. De virtuele groepsfitness kent een zeer gevarieerd programma van groepslessen. Er zijn lessen op diverse conditie niveau’s en zijn vooral leuk om te doen. Je selecteert de les en je kunt beginnen!

Gezellig samen of liever alleen Virtual FItness?

Meld je nu aan en ga meteen aan de slag!