Sportschool Almere Buiten

Sportschool Almere Buiten

Wat is sporten toch heerlijk ontspannend! Zeker wanneer je dit kunt doen in een omgeving waar je volledig je eigen gang kunt gaan en de lessen volgen die jou aanspreken. Of volg juist helemaal geen lessen en doe alleen je eigen oefeningen op de professionele apparaten. Klinkt dit als muziek in de oren? Kom dan zeker sporten bij ZUMMITT! Deze sportschool in Almere Buiten staat bekend om de fijne sfeer en de toegankelijkheid. Wat je sportniveau ook is, hier kun je terecht om jouw conditie op peil te brengen of te houden. Op deze plaats word je niet aangekeken als je niet precies weet hoe apparaten werken of als je een keer geen tijd hebt om die groepsles te volgen. Het hoofddoel is dat jij lekker in je vel zit. Ook is er alle gelegenheid om je vragen te stellen. Liever individueel sporten onder begeleiding? Misschien is personal training dan iets voor jou. Hier krijg je persoonlijke begeleiding van een professional. Deze kan je niet alleen uitleg geven en motiveren, hij of zij adviseert je ook graag over het aanleren van een gezonde levensstijl.

De beste onder de sportscholen nabij Almere Buiten

Wat stop jij in je winkelwagentje? En waar is nog winst te behalen? Soms zit het in de kleine dingen. Om lekker te kunnen bewegen bieden we bij ZUMMITT diverse groepsles mogelijkheden en fitnessapparatuur van topkwaliteit voor slechts €19,95 per 4 weken! Wij werken niet met ingewikkelde abonnementen, wat betekent dat je bij ons geen inschrijfgeld betaalt. Het inschrijven is eenvoudig. Het kan online of in de club, waarna je bij je eerste bezoek aan ZUMMITT je ZUMMITT membercard ontvangt. Jouw vrienden en familieleden  mogen ook sporten op jouw ZUMMITT membercard! Waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan bij de leukste sportschool nabij Almere Buiten en omstreken!

Simpel, eenvoudig en betaalbaar, dat is fitnessen bij ZUMMITT. Met andere woorden: bij ZUMMITT is fitness vrijheid! Wij helpen je graag een handje om jouw uurtjes in de sportschool nog aangenamer te maken, zodat je met een glimlach bij ons in- én uitloopt.

sportschool-almerebuiten

Onze diverse mogelijkheden

Zijn fitnessapparaten jouw favoriet? Of neem je liever deel aan intensieve virtuele groepslessen? Misschien is het juist de combinatie tussen individueel en gezamenlijk sporten wat jou erg aanspreekt. Wat je voorkeur ook heeft en wat jou ook het best motiveert, het kan allemaal bij ZUMMITT! Op die manier sport iedereen naar wens. We bieden je de volgende groepslessen aan: Power, Yoga, Fit 30′, Fiesta, Fit & Shape, Battle, Dance, Step en Core.

Meer informatie

Meld je direct aan via het aanmeldformulier
om te kunnen sporten in de leukste sportschool nabij Almere Buiten en omstreken! Aarzel bovendien niet om contact met ons op te nemen voor specifieke vragen of meer informatie. Je vraag stellen via Facebook chat kan ook. Het personeel van ZUMMITT helpt je graag verder!

WIL JE OOK SPORTEN BIJ DE LEUKSTE SPORTSCHOOL VLAKBIJ ALMERE BUITEN?

MELD JE HIER AAN!