Yogales Veldhoven

Yogalessen in Veldhoven

Overweeg je om het sporten weer op te pakken? Maar weet je niet exact waar je naar op zoek bent? Dan zijn virtuele yogalessen wellicht iets voor je. Bij ZUMMITT kan je virtuele yogalessen volgen. Een leuke groepsles waarbij je tegelijk aan je lichaam en geest werkt. Om fit te worden en nieuwe energie te vinden. De virtuele yogalessen zijn geschikt voor iedereen. Ongeacht je leeftijd, geslacht of niveau. Durf je het aan om een yogales te proberen? Kom eens langs om een proefles mee te doen en ervaar hoe yoga jouw spieren weer sterk maakt en je geest tot rust brengt.

Yogales bij ZUMMITT Veldhoven

De drempel om weer te sporten kan soms best hoog zijn. Na een tijd niet sporten ben je niet meer zo fit als voorheen. Daarnaast twijfel je of je direct wel alle oefenen kan uitvoeren. Door het rustgevende en ontspannende karakter van virtuele yogalessen ervaar je snel hoe de oefeningen jou in balans brengen en komt het plezier weer terug. Yoga staat niet in de laatste plaats bekend om het vinden van rust en kracht. Iets wat in de huidige drukke wereld voor voor ontspanning kan zorgen. Wil je ook even ontsnappen aan de drukte van nu? Kom tot rust bij de yogalessen van ZUMMITT.

Hoe ervaar je de yogales in Veldhoven

De virtuele yoga groepsles is zo vormgegeven dat er voor iedereen een sfeer ontstaat waarin hij of zij volledig tot rust kan komen. De stem van onze gecertificeerde yoga instructeur begeleid de groepsles en wordt ondersteund door rustige klanken. Zo creëren we de ideale mindset om de oefeningen perfect te kunnen uitvoeren. 

yogales-veldhoven

Met de geselecteerde  oefeningen train je jouw spieren, waardoor ze sterker en langer worden. Hierbij ligt de focus op een goede uitvoering van de oefeningen. Dit alles met maar één doel: fitter worden en nieuwe energie opdoen.

Kom langs bij ZUMMITT

Ben je enthousiast geraakt en zou je graag eens een yogales in Veldhoven willen bijwonen. Wacht niet te lang en neem contact met ons op, of kom gewoon even langs. Wil je toch nog wat meer informatie over de virtuele yogales? Zoals de duur van de virtuele groepsles, het aantal beschikbare plaatsen en meer? Ontdek alles over de virtuele yogales van ZUMMITT!

WIL JE OOK SPORTEN BIJ DE LEUKSTE SPORTSCHOOL IN VELDHOVEN?

MELD JE HIER AAN!