Voedingstips

Leuke tips over voeding
6 Verrassende gezondheidsvoordelen van zoete aardappelen
Zoete aardappelen zijn zoete, zetmeelhoudende wortelgroenten die wereldwijd worden gekweekt. Ze zijn er in verschillende maten en kleuren – waaronder oranje, wit en paars – en zijn rijk aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en vezels. Om nog maar te zwijgen, ze bieden een aantal gezondheidsvoordelen en zijn gemakkelijk toe te voegen aan je dieet. Hier zijn […]
Lees meer
De 7 beste pre-workout supplementen om te proberen
Veel mensen vinden het moeilijk om actief te worden en actief te blijven. Een gebrek aan energie is een veel voorkomende reden waarom. Om een ​​extra boost energie voor lichaamsbeweging te krijgen, nemen veel mensen een pre-workout-supplement.
Lees meer
Het eten van de juiste voeding voor lichaamsbeweging
Het eten van een uitgebalanceerd dieet kan je helpen de calorieën en voedingsstoffen te krijgen die je nodig hebt om jouw dagelijkse activiteiten te voeden, inclusief regelmatige lichaamsbeweging. Als het gaat om het eten van voedsel om je trainingsprestaties van brandstof te voorzien, is het niet zo eenvoudig als het kiezen van groenten boven donuts.
Lees meer
Kan vitamine D uw fitnessroutine verbeteren?
Hogere niveaus kunnen uw efficiëntie bij het gebruik van zuurstof verhogen. Dat kan uw trainingsregime verbeteren. Onderzoekers geloven al jaren dat vitamine D belangrijk is voor uw bot-, hersenen- en hartgezondheid. Dankzij een nieuwe studie denken ze nu dat mensen met een hoog vitamine D-gehalte ook een boost krijgen in hun trainingsroutines. De studie, die […]
Lees meer
Wat te eten na cardio om spiermassa te herbouwen
Je hebt net een flink stuk op de loopband gelopen of cycle sessie gedaan. Je hebt honger en vraagt ​​je af: wat is de beste manier om bij te tanken? Om de spiergroei te maximaliseren, is het gewoonlijk belangrijk om na een training met krachttraining een met eiwit gevulde snack te consumeren.
Lees meer
Pre-Workout voeding: wat te eten voor een training
Atleten en fitnessliefhebbers zijn altijd op zoek naar manieren om hun prestaties te verbeteren en hun doelen te bereiken. Optimale opname van voedingsstoffen voorafgaand aan het trainen helpt u niet alleen uw prestaties te maximaliseren, maar minimaliseert ook de spierbeschadiging.
Lees meer
Buikvet kwijtraken door het eten van vezels

Buikvet kwijtraken door het eten van vezels

Dieet, Gewichtsverlies, Lifestyle
Buikvet is extreem ongezond. In feite verhoogt het het risico op hartaandoeningen, diabetes type 2 en andere gezondheidsproblemen. Gelukkig kan buikvet verloren gaan en recent onderzoek toont aan dat een hogere vezelinname gekoppeld is aan een lager risico op buikvet.
Lees meer
10 tips om cholesterol te verlagen met jouw dieet
Cholesterol is een wasachtige substantie geproduceerd door uw lever en verkregen door het eten van dierlijke producten zoals vlees, zuivel en eieren. Je lever zal minder cholesterol produceren als je veel van deze stof uit voedsel eet, dus cholesterol in de voeding heeft zelden een grote invloed op het totale cholesterolgehalte.
Lees meer
Post-workoutvoeding: wat te eten na een training
Je besteedt veel energie aan je workouts, altijd op zoek om beter te presteren en je doelen te bereiken. De kans is groot dat je meer aandacht aan jouw pre-workout maaltijd besteedt dan aan jouw post-workout maaltijd. Het consumeren van de juiste voedingsstoffen na het sporten is net zo belangrijk als wat je eerder eet.
Lees meer
Kunt u uw favoriete calorierijke voedingsmiddelen “wegtrainen”?
Als je bent zoals de meeste mensen, dan geef je af en toe toe aan calorierijk voedsel. Het is prima om af en toe te genieten van een traktatie, maar je moet niet vergeten dat calorieën snel oplopen. Je merkt misschien dat je taillelijn groter wordt als je er een gewoonte van maakt om teveel […]
Lees meer
Kun je sneller afvallen door te trainen op een lege maag?
We vragen experts naar hun mening over vastende cardio. Heeft iemand ooit gesuggereerd dat je op een lege maag traint? Cardio doen, al dan niet met voedsel, ook wel fasted cardio genoemd, is een hot topic in de fitness- en voedingswereld. Net als veel gezondheidstrends zijn er fans en sceptici. Sommige mensen zweren erbij als […]
Lees meer