Sportschool Veldhoven

Sportschool Veldhoven

In de zoektocht naar een nieuwe sportschool is het belangrijk dat je kunt sporten in een sportschool met een prettige sfeer. Dit zorgt er namelijk voor dat het sporten niet alleen gezellig is, maar ook dat je het sporten gemakkelijker volhoudt. Bij jouw zoektocht naar een geschikte sportschool is het daarom belangrijk om te letten op aspecten als het lesaanbod en de openingstijden. Sluiten deze beide goed aan op jouw levensstijl, voorkeuren en behoeften? Dan is de kans groot dat je een sportschool hebt gevonden die uitstekend bij jou past!

Onbezorgd sporten in Veldhoven

ZUMMITT is meer dan een sportschool. ZUMMITT is een high-end fitness formule voor een budget prijs. De nieuwste fitnessapparatuur, luxe lockers (waar je geen slotje voor hoeft mee te nemen) en ruime openingstijden; je vindt het allemaal bij ZUMMITT. En goed nieuws; want Veldhoven is een ZUMMITT vestiging rijker!

Bij ZUMMITT Veldhoven sport je onbeperkt voor maar €17,95 per maand. Je kunt je eenvoudig inschrijven via onze website of bij ons in de club (geen zorgen, we vragen geen inschrijfgeld!). In een notendop kun je met jouw sportabonnement bij ZUMMITT dus onbeperkt komen sporten, heb jij toegang tot alle virtuele groepslessen en maak je gebruik van de nieuwste fitnessapparatuur. Dus laten we eerlijk zijn; de drempel om (weer) te gaan sporten was nog nooit zó laag! Voor je het weet, voel jij je helemaal thuis bij ZUMMITT Veldhoven.

sportschool-veldhoven

Meld je nu aan!

Wij snappen dat je benieuwd bent geworden naar het sporten bij ZUMMITT en nodigen jou hierom graag uit om eens langs te komen in onze gloednieuwe sportschool in Veldhoven. Zo ontdek je zelf wat sporten bij ZUMMITT écht inhoudt. Neem je liever eerst telefonisch of per mail contact op? Wij staan je graag te woord. Ben je zo enthousiast dat je direct voor de inschrijving gaat? Dan hopen wij je snel te zien!

WIL JE OOK SPORTEN BIJ DE LEUKSTE SPORTSCHOOL IN VELDHOVEN?

MELD JE HIER AAN!