Sportschool Veldhoven

Sportschool Veldhoven

In de zoektocht naar een nieuwe sportschool is het belangrijk dat je kunt sporten in een sportschool met een prettige sfeer. Dit zorgt er namelijk voor dat het sporten niet alleen gezellig is, maar ook dat je het sporten gemakkelijker volhoudt. Bij jouw zoektocht naar een geschikte sportschool is het daarom belangrijk om te letten op aspecten als het lesaanbod en de openingstijden. Sluiten deze beide goed aan op jouw levensstijl, voorkeuren en behoeften? Dan is de kans groot dat je een sportschool hebt gevonden die uitstekend bij jou past!

Onbezorgd sporten in Veldhoven

ZUMMITT is meer dan een sportschool. ZUMMITT is een high-end fitness formule voor een budget prijs. De nieuwste fitnessapparatuur, luxe lockers (waar je geen slotje voor hoeft mee te nemen) en ruime openingstijden; je vindt het allemaal bij ZUMMITT. En goed nieuws; want Veldhoven is een ZUMMITT vestiging rijker!

Bij ZUMMITT Veldhoven sport je onbeperkt met z’n tweeën op één sportpas voor maar €14,95 per maand. Je kunt je eenvoudig inschrijven via onze website of bij ons in de club (geen zorgen, we vragen geen inschrijfgeld!). Blijkt onze sportschool niets voor jou te zijn? Geen probleem! Jouw sportabonnement is namelijk maandelijks opzegbaar; je zit dus nergens aan vast. In een notendop kun je met jouw sportabonnement bij ZUMMITT dus onbeperkt komen sporten, heb jij toegang tot alle virtuele groepslessen en maak je gebruik van de nieuwste fitnessapparatuur. Dus laten we eerlijk zijn; de drempel om (weer) te gaan sporten was nog nooit zó laag! Voor je het weet, voel jij je helemaal thuis bij ZUMMITT Veldhoven.

Sport nooit alleen

Één van de voordelen van een sportabonnement bij ZUMMITT Veldhoven is dat je onbeperkt mensen mag meenemen om samen te komen sporten. Met ons Flex abonnement sport je hierdoor nooit alleen. Dit maakt het sporten voor veel mensen niet alleen leuker, maar ook veel beter vol te houden.

Naast het meenemen van mensen ben je ook vrij om jouw sportpas te delen met jouw familie, vrienden en bekenden. Zo kun je jouw sportpas met écht iedereen delen! Ook mensen die jouw sportpas lenen, hebben dan onbeperkt toegang tot alle fitnessapparatuur en virtuele groepslessen. Of jullie nu voor een krachttraining komen of graag aansluiten bij een yoga les. Met een Flex abonnement bij ZUMMITT sport je op een manier waarop jij je prettig bij voelt.

Meld je nu aan!

Wij snappen dat je benieuwd bent geworden naar het sporten bij ZUMMITT en nodigen jou hierom graag uit om eens langs te komen in onze gloednieuwe sportschool in Veldhoven. Zo ontdek je zelf wat sporten bij ZUMMITT écht inhoudt. Neem je liever eerst telefonisch of per mail contact op? Wij staan je graag te woord. Ben je zo enthousiast dat je direct voor de inschrijving gaat? Dan hopen wij je snel te zien!

Sportschool Almere Haven

WIL JE OOK SPORTEN BIJ DE LEUKSTE SPORTSCHOOL IN VELDHOVEN?

MELD JE HIER AAN!