Sportschool Drachten

Sportschool Drachten

Bij het zoeken naar een nieuwe sportschool vinden veel mensen het belangrijk dat je kunt sporten bij een sportschool met een aangename sfeer. Een aangename sfeer zorgt er namelijk niet alleen voor dat het sporten leuker wordt, maar ook dat het beter vol te houden is. Naast de aangename sfeer zijn ook het lesprogramma en de openingstijden een belangrijk aandachtspunt. Sluiten deze beide goed aan op jouw levensstijl, voorkeuren en behoeften? Dan is de kans groot je de sportschool in Drachten hebt gevonden die perfect bij jou past!

Onbezorgd sporten in Drachten

ZUMMITT is veel meer dan een doorsnee sportschool. ZUMMITT is een high-end fitness formule waar je onbeperkt kan sporten voor een budgetprijs. ZUMMITT beschikt over de nieuwste fitnessapparatuur, luxe lockers (om jouw bezittingen veilig op te bergen tijdens het sporten) en zeer ruime openingstijden. En goed nieuws; want Drachten is een ZUMMITT vestiging rijker!

ZUMMITT Drachten biedt jou de mogelijkheid om onbeperkt met z’n tweeën te sporten voor slechts €14,95 per maand. Het inschrijven kan eenvoudig online of bij onze sportschool in Drachten (bij ZUMMITT Drachten betaal je géén inschrijfgeld). 

Kom je er toch achter dat onze sportschool niets is voor jou? Geen probleem! Bij ZUMMITT is het sportabonnement maandelijks opzegbaar; je zit dus nergens langdurig aan vast. In een notendop betekent dit dat je met jouw sportabonnement bij ZUMMITT onbeperkt kunt sporten, toegang hebt tot alle virtuele groepslessen en kan sporten met de de nieuwste fitnessapparatuur. Dus laten we eerlijk zijn; de drempel om (weer) te gaan sporten was nog nooit zó laag! Voor je door hebt, voel jij je helemaal thuis bij ZUMMITT Drachten.

Sport nooit alleen

Eén van de grote voordelen van een sportabonnement bij ZUMMIT Drachten is dat je nooit alleen hoeft te sporten. Als pashouder mag je namelijk altijd iemand meenemen om samen mee te sporten. Het grote voordeel van samen sporten is dat het op deze manier beter vol te houden en een stuk gezelliger is!

Naast het meenemen van mensen mag je jouw sportpas ook delen met jouw familie, vrienden of bekenden. Op deze manier kun je jouw sportpas met écht iedereen delen! Mensen die jouw sportpas lenen, hebben vervolgens ook onbeperkt toegang tot alle fitnessapparatuur en virtuele groepslessen. Of jullie nu komen voor krachttraining of eens willen aansluiten bij een virtuele groepsles; het Flex abonnement van ZUMMITT maakt het allemaal mogelijk! Sport op een manier waar jij je prettig bij voelt.

Meld je snel aan!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om te sporten bij ZUMMITT? Bij deze nodigen wij jou graag uit om langs te komen in onze gloednieuwe sportschool in Drachten. Ontdek zelf wat sporten bij ZUMMITT inhoudt. Ook telefonisch of per mail zijn wij bereikbaar! Wij staan je graag te woord. Ben je zo enthousiast geworden dat jij je direct wilt inschrijven? Dan hopen wij je snel te zien!

LET OP: ZUMMITT Drachten opent officieel op 15 mei 2020

Sportschool Almere Haven

WIL JE OOK SPORTEN BIJ DE LEUKSTE SPORTSCHOOL IN DRACHTEN?

MELD JE HIER AAN!