Sportschool Drachten

Sportschool Drachten

Bij het zoeken naar een nieuwe sportschool vinden veel mensen het belangrijk dat je kunt sporten bij een sportschool met een aangename sfeer. Een aangename sfeer zorgt er namelijk niet alleen voor dat het sporten leuker wordt, maar ook dat het beter vol te houden is. Naast de aangename sfeer zijn ook het lesprogramma en de openingstijden een belangrijk aandachtspunt. Sluiten deze beide goed aan op jouw levensstijl, voorkeuren en behoeften? Dan is de kans groot je de sportschool in Drachten hebt gevonden die perfect bij jou past!

Onbezorgd sporten in Drachten

ZUMMITT is veel meer dan een doorsnee sportschool. ZUMMITT is een high-end fitness formule waar je onbeperkt kan sporten voor een budgetprijs. ZUMMITT beschikt over de nieuwste fitnessapparatuur, luxe lockers (om jouw bezittingen veilig op te bergen tijdens het sporten) en zeer ruime openingstijden. En goed nieuws; want Drachten is een ZUMMITT vestiging rijker!

ZUMMITT Drachten biedt jou de mogelijkheid om onbeperkt te sporten voor slechts €19,95 per 4 weken. Het inschrijven kan eenvoudig online of bij onze sportschool in Drachten (bij ZUMMITT Drachten betaal je géén inschrijfgeld). 

Met jouw sportabonnement bij ZUMMITT heb je toegang tot alle virtuele groepslessen en kun je sporten met de de nieuwste fitnessapparatuur. Dus laten we eerlijk zijn; de drempel om (weer) te gaan sporten was nog nooit zó laag! Voor je door hebt, voel jij je helemaal thuis bij ZUMMITT Drachten.

sportschool-drachten

Meld je snel aan!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om te sporten bij ZUMMITT? Bij deze nodigen wij jou graag uit om langs te komen in onze gloednieuwe sportschool in Drachten. Ontdek zelf wat sporten bij ZUMMITT inhoudt. Ook telefonisch of per mail zijn wij bereikbaar! Wij staan je graag te woord. Ben je zo enthousiast geworden dat jij je direct wilt inschrijven? Dan hopen wij je snel te zien!

WIL JE OOK SPORTEN BIJ DE LEUKSTE SPORTSCHOOL IN DRACHTEN?

MELD JE HIER AAN!