Sportschool Almere

Sportschool Almere

Ben jij op zoek naar een sportschool waar je onbezorgd kunt fitnessen in een schone omgeving met top of the line fitness apparatuur?

Dan ben je bij ZUMMITT in Almere aan het juiste adres! Wij werken niet met ingewikkelde abonnementen, maar met twee  abonnement; het jaarabonnement en het maandabonnement. Bovendien mag je je membercard delen met al je vrienden en familieleden. Kom ook sporten bij de beste sportschool van Almere en omstreken en meld je aan bij ZUMMITT!

Onze diverse mogelijkheden

Werk jij jezelf het liefst in het zweet op verschillende fitnessapparaten? Of neem je liever deel aan intensieve virtuele groepslessen? Het kan allemaal bij ZUMMITT!

De virtuele groepslessen die we je aanbieden vind je hieronder:

De beste onder de sportscholen van Almere

Fitnessen bij ZUMMITT is simpel, eenvoudig en betaalbaar. Wij helpen je graag een handje om jouw uurtjes in de sportschool nog aangenamer te maken, zodat je met een glimlach bij ons in- én uitloopt.

sportschool-almere

Meer informatie

Ben je enthousiast over onze werkwijze? Meld je dan vandaag nog aan via het aanmeldformulier!

Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur anders een Facebook chatbericht. Onze collega’s van sportschool ZUMMITT in Almere helpt je graag verder!

WIL JE OOK SPORTEN BIJ DE LEUKSTE SPORTSCHOOL VAN ALMERE?

MELD JE HIER AAN!