Sportschool Almere

Sportschool Almere

Ben jij op zoek naar een sportschool waar je onbezorgd kunt fitnessen, maar niet vast zit aan een langdurig abonnement? Dan ben je bij ZUMMITT in Almere aan het juiste adres! Wij werken niet met langdurige, ingewikkelde abonnementen, maar met één abonnement van €14,95 per maand dat je eenvoudig kunt opzeggen wanneer jij dat wilt.

Met dit abonnement mag je altijd iemand gratis meenemen om samen mee te sporten. Bovendien mag je bij dit abonnement je membercard delen met al je vrienden en familieleden. Kom ook sporten bij de beste sportschool van Almere en omstreken en meld je aan bij ZUMMITT!

Onze diverse mogelijkheden

Werk jij jezelf het liefst in het zweet op verschillende fitnessapparaten? Of neem je liever deel aan intensieve virtuele groepslessen? Het kan allemaal bij ZUMMITT!

De virtuele groepslessen die we je aanbieden vind je hieronder:

De beste onder de sportscholen van Almere

Fitnessen bij ZUMMITT is simpel, eenvoudig en betaalbaar. We werken dan ook niet met een opzegtermijn, dus je kunt stoppen of pauzeren wanneer jij dat wilt. Bij ZUMMITT is fitness vrijheid. Wij helpen je graag een handje om jouw uurtjes in de sportschool nog aangenamer te maken, zodat je met een glimlach bij ons in- én uitloopt.

Meer informatie

Ben je enthousiast over onze werkwijze? Meld je dan vandaag nog aan via het aanmeldformulier!

Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur anders een Facebook chatbericht. Onze collega’s van sportschool ZUMMITT in Almere helpt je graag verder!

Sportschool Almere

WIL JE OOK SPORTEN BIJ DE LEUKSTE SPORTSCHOOL VAN ALMERE?

MELD JE HIER AAN!