Sportschool Almere Haven

Sportschool Almere Haven

Een fijne sfeer is de basis om sporten bij de sportschool vol te houden. Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe sportschool is het daarom belangrijk om te letten op de toegankelijkheid en de vrijheid die je krijgt om je sportplanning aan te laten sluiten op jouw voorkeuren. ZUMMITT is zo’n sportschool in Almere Haven. Hier kun je onbezorgd sporten zonder langdurig abonnement, voor maar €17,95 per maand. Verder heb je hier geen gedoe met inschrijfgeld en ingewikkelde opzegtermijnen, maar gewoon lekker sporten wanneer en hoe lang jij dat wilt. Je ZUMMITT abonnement sluit je eenvoudig online via onze website af, waarna onze fitnessapparatuur en virtuele groepslessen onbeperkt toegankelijk voor je zijn. De eerste stap om (weer) te gaan sporten is op die manier snel gezet. Je zult ook zien dat je je bij deze sportschool in Almere Haven snel thuis zult voelen. ZUMMITT is de ultieme sportschool dichtbij Almere Haven en omgeving!

Sporten bij ZUMMITT

Sporten bij ZUMMITT is leuk omdat je er top of the line apparatuur tot je beschikking hebt en het is er brandschoon. Bovendien mag je je membercard met iedereen delen. Jouw vrienden of familieleden mogen dus ook op jouw membercard bij ons komen sporten, of ze nu gebruik willen maken van de fitnessapparatuur of mee willen doen aan de virtuele groepslessen. Of je het liefst een beetje power hebt of je goed voelt bij een lesje yoga. Bij ZUMMITT kun je alle kanten op. Bekijk vooral even het aanbod groepslessen die we aanbieden. Op basis van dit aanbod kun je je eigen groepslessen inplannen zodat je op je eigen manier je voorkeuren kunt indelen.

De sportschool met een missie dichtbij Almere Haven

ZUMMITT is meer dan een sportschool alleen! Wij hebben een maatschappelijk doel en ons doel is om zoveel mogelijk mensen fit te krijgen door sporten en bewegen te bevorderen. Dit doen wij door de gang naar de sportschool zo toegankelijk mogelijk te maken.

sportschool-almere

Daar hebben wij ook onze club op ingericht en onze abonnementen op afgestemd. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor een ZUMMITT abonnement.

Meld je aan!

Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent geworden naar de mogelijkheden die er voor jou zijn bij ZUMMITT. Voel je daarom welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze sportschool nabij Almere Haven. Stel je liever eerst telefonisch wat vragen? Bel gerust! Ben je helemaal enthousiast en schrijf je je het liefst direct in? Meld je dan direct aan om onbeperkt gebruik te kunnen maken van al onze faciliteiten! Ook als je vragen hebt of meer informatie wilt staat sportschool ZUMMITT dichtbij Almere Haven voor je klaar. Neem dan gerust contact met ons. Of stuur ons anders een Facebook chat bericht.

WIL JE OOK SPORTEN BIJ DE LEUKSTE SPORTSCHOOL DICHTBIJ ALMERE HAVEN?

MELD JE HIER AAN!