Sporten Almere

Sporten Almere

Ben je op zoek naar een plek waar je onbeperkt kunt sporten voor een aantrekkelijk lage prijs? Kom dan naar ZUMMITT in Almere! Ons uniek concept zorgt ervoor dat je niet aan een langdurig en ingewikkeld abonnement vastzit dus ook niet vast zit aan een opzegtermijn. Bovendien betaal je geen inschrijfgeld. Sporten in Almere betekent vrijheid. Kom ook sporten in de fijnste sportschool van Almere en meld je aan bij ZUMMITT!

Waarom sporten bij ZUMMITT in Almere?

Of je nu een fanatieke groepsles deelnemer bent of liever individueel naar de sportschool gaat, bij ZUMMITT kan het allemaal. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden voor het ZUMMITT abonnement. En wist je dat je je membercard gewoon mag delen met je vrienden en familie? Fitnessen bij ZUMMITT is simpel, eenvoudig en betaalbaar!

De mogelijkheden van ZUMMITT

Wij begrijpen dat iedere sporter andere behoeftes heeft. De mogelijkheden in onze sportschool zijn dan ook zeer divers. Onze fitnessapparatuur van topkwaliteit bestaat uit een uitgebalanceerde mix van cardio- en krachttoestellen. ZUMMITT is ook gecertificeerd Hammer Strength Center. Daarnaast bieden we onze klanten virtuele groepslessen en arbeidsgerelateerde fitnessprogramma’s.

Waar wacht je nog op? Kom sporten bij ZUMMITT!

Sporten was nog nooit zo relaxed, eenvoudig en betaalbaar als bij ZUMMITT in Almere!

sporten-almere

Meld je dan ook vandaag nog aan en ontdek de vele sport- en ontspanningsmogelijkheden die we je te bieden hebben.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen door te mailen naar [email protected] of stuur ons een Facebookchat bericht. We zien je graag bij ZUMMITT!

WIL JE OOK SPORTEN BIJ DE MEEST RELAXTE SPORTSCHOOL VAN ALMERE?

MELD JE HIER AAN!