Sporten Almere Stad

Sporten Almere Stad

Sporten in een hippe sportschool zónder vervelend abonnement? Dat kan bij ZUMMITT! Wij werken niet met ingewikkelde abonnementen, maar met één Flex abonnement van €14,95 per maand dat je eenvoudig maandelijks kunt opzeggen. En wist je dat je dit abonnement mag delen met al je vrienden en familieleden? Kom ook sporten in Almere Stad en meld je aan bij ZUMMITT!

Waarom sporten in Almere Stad bij ZUMMITT?

Allereerst zijn de mogelijkheden die ZUMMITT je biedt ongekend. Onbeperkt sporten met onze uitgebreide topkwaliteit fitnessapparatuur. Met een Flex abonnement mag je samen met z’n tweeën sporten. Daarnaast heb je onbeperkte toegang tot onze virtuele groepsfitness met een zeer gevarieerd programma aan groepslessen. Ben je benieuwd naar onze virtuele groepslessen?

Die vind je hieronder:

De kracht van ZUMMITT

Fitness is vrijheid bij ZUMMITT. Om jouw uurtjes in de sportschool nog aangenamer te maken helpen we je graag een handje. Fitnessen bij ZUMMITT is dan ook simpel, eenvoudig en betaalbaar. We werken niet met een opzegtermijn, dus je kunt stoppen en pauzeren wanneer jij dat wilt, zodat je met een glimlach bij ons in- én uitloopt.

Meer informatie

Aanmelden
 kan heel gemakkelijk direct online, zodat je heerlijk onbezorgd kunt sporten in Almere Stad!

Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Of stuur ons een Facebookchat bericht. Sportschool ZUMMITT heet je van harte welkom!

Sporten Almere Stad

WIL JE OOK SPORTEN BIJ DE MEEST RELAXTE SPORTSCHOOL VAN ALMERE STAD?

MELD JE HIER AAN!