Sporten Almere Buiten

Sporten Almere Buiten

Ben je op zoek naar een fijne sportschool waar je niet teveel betaalt? Dan is ZUMMITT iets voor jou! Het unieke aan onze werkwijze is dat je met een ZUMMIT Flex abonnement met z’n tweeën samen mag sporten. Ook werken we niet met een langdurige abonnementen, maar in plaats daarvan met een abonnement dat je maandelijks kunt opzeggen. Per maand betaal je slechts €14,95 om onbeperkt bij ons te kunnen sporten. En wist je dat je je membercard mag delen met al je vrienden en familieleden? Kom ook sporten nabij Almere Buiten en meld je aan bij ZUMMITT!

De vrijheid van ZUMMITT

Fitness is vrijheid bij ZUMMITT. Wij zien het als onze taak om jouw uurtjes in de sportschool nog aangenamer te maken, en zien je dan ook graag met een glimlach in- én uitlopen. Fitnessen bij ZUMMITT is simpel, eenvoudig en betaalbaar. Zo kun je niet alleen onbeperkt van onze fitnessruimte en virtuele groepslessen gebruik maken, maar je mag met je Flex abonnement altijd iemand meenemen om samen te sporten.

Waarom sporten nabij Almere Buiten bij ZUMMITT?

ZUMMITT biedt je eindeloze mogelijkheden. Kijk maar eens naar ons aanbod van virtuele groepslessen:

Meld je aan!

Heerlijk onbezorgd sporten nabij Almere Buiten doe je bij ZUMMITT! Meld je online aan zodat je je ZUMMITT membercard direct bij je eerste bezoek aan onze club al ontvangt.

Specifieke vragen of behoefte aan meer informatie? Stuur ons een mail op [email protected] of een Facebook chatbericht.

Sporten Almere Buiten

WIL JE OOK SPORTEN BIJ DE MEEST RELAXTE SPORTSCHOOL VLAKBIJ ALMERE BUITEN?

MELD JE HIER AAN!