Spinning Veldhoven

Spinning in Veldhoven

In een uur zoveel mogelijk calorieën verbranden op de meest opzwepende muziek en samen met andere sporters helemaal tot het gaatje gaan? Dat lukt wel met een groepsles spinning! In Veldhoven bieden we bij ZUMMITT spinning lessen aan in de virtuele ruimte.

Spinning voor iedereen bij ZUMMITT Veldhoven

Spinning is voor iedereen. De fanatieke wielrenner die in het koudere seizoen graag binnen traint houdt zijn of haar conditie en beenkracht op peil met spinningslessen. Mannen en vrouwen, jong en oud die fitter willen worden kunnen op ieder niveau meedoen. Van beginner tot gevorderde, spinning in onze club in Veldhoven is voor iedereen. Wat houdt een spinning les nu eigenlijk in? Je neemt plaats op een soort wielrenfiets, die uiteraard vaststaat op een standaard als het ware. Het voorwiel is verzwaard, waardoor het maar blijft spinnen als je eenmaal bent begonnen met trappen, dit zorgt ervoor dat je zo hard kunt trappen. Je maakt het zwaarder als je de weerstandsknop opendraait en lichter als je deze weer terugdraait. Het virtuele scherm neemt je mee naar de hoogste bergen van de wereld, maar ook over landweggetjes waar je lekker op kunt sprinten. Elke les zorgt weer voor een wisselend parcours, zodat je staand en zittend fietsen afwisselt en fietsen met flinke weerstand, die je weer afwisselt met het lostrappen van benen. De gehele les gaat op muziek.

Spinning in Veldhoven maakt je fitter

Door het staand en zittend fietsen af te wisselen en het volle bak gaan met een minuutje rustig spinnen, kom je in een hoge vetverbranding én vraagt het veel van je uithoudingsvermogen. Daardoor werk je hard aan je conditie, verbeter je de werking van je hart en bloedvaten en krijg je op den duur een grotere longinhoud. Daarnaast vraagt de houding op de fiets ook kracht vanuit je buik, rug, schouders en armen. Het fietsen zelf zorgt ervoor dat je je benen en billen uiteraard ook goed traint. Met een uur spinning verbrandt je al zo 700 kcal!

spinning

Zelf bepalen welke spinning les je volgt

Onze spinning lessen in de virtuele ruimte zijn een onderdeel van de vele virtuele lessen die we aanbieden. Je kunt zelf kiezen of en wanneer je een spinning les wilt volgen of dat je liever gaat voor een dansles. Kom snel naar onze club in Veldhoven om te starten!

Kom langs bij ZUMMITT

Nog niet club van de ZUMMITT club? Schrijf je dan online gemakkelijk in voor een van onze abonnementen. Met de abonnementen kun je altijd gratis deelnemen aan de virtuele groepslessen zoals spinning. Al voor €19,95 per 4 weken train je bij ons!

WIL JE OOK SPORTEN BIJ DE LEUKSTE SPORTSCHOOL IN VELDHOVEN?

MELD JE HIER AAN!