Spinning Leeuwarden

Spinning in Leeuwarden

Op zoek naar een sportles waarna je na een uur voldaan en compleet bezweet naar huis gaat? Met spinning werk je jezelf letterlijk in het zweet, train je je uithoudingsvermogen én doe je aan krachttraining tegelijkertijd. Bij onze ZUMMITT club in Leeuwarden kun je terecht voor spinninglessen.

Wat is spinning in Leeuwarden?

Spinning in onze club in Leeuwarden wordt vaak gedaan door onder andere fanatieke wielrenners die in het off-season graag binnen trainen om hun conditie en beenkracht op pijl te houden. Maar ook mensen van jong tot oud die graag aan hun conditie werken en fitter willen zijn, doen aan spinning. En dat is niet gek, want met spinning train je dus conditie én kracht door op een sportieve fiets plaats te nemen en maar te blijven trappen. Een les volg je met spinning in Leeuwarden virtueel. Dat wil zeggen dat je zelf mag bepalen wanneer jij de les volgt. De les volg je via een groot scherm met een maximale aantal deelnemers van 10.

Waar is spinning in Leeuwarden goed voor?

We benoemden het al eerder, maat met spinning werk je ten eerste aan je conditie en je traint ook je core (rug en buik), armen, schouders, benen en billen. Doordat je aan je conditie werkt, zul je je mettertijd fitter voelen: een sprintje om de trein te halen, een grote wandeling met de hond, het kost je geen adem meer! Je vergroot je longinhoud en bent dus minder snel buiten adem. Ook verbeter je de werking van je hart en bloedvaten. De kracht haal je vooral uit je benen, je moet namelijk staand fietsen en werken met weerstand op de fiets in de les. Door de houding op de fiets, train je ook je core en je armen en schouders. Je moet namelijk stabiel op de fiets blijven zitten of staan en als je kracht met je benen zet, haal je altijd een deel uit je rug en buik en zeker je billen.

Spinning op eigen tempo in Leeuwarden

Ben je bang dat spinning te zwaar voor je is? Probeer het dan eerst een keer. Je kunt altijd op eigen tempo en eigen kracht fietsen.

spinning-leeuwarden

Spoort de instructeur aan tot een sprint, maar voel je dat het je niet lukt, dan kun je die ene sprint wel overslaan en in eigen tempo doorfietsen. Je zult binnen enkele weken resultaat merken en ondervinden dat je steeds meer met de les mee kunt komen. Juist doordat het virtual spinning is, heb je helemaal in eigen hand wanneer je de les volgt en hoe!

Kom langs bij ZUMMITT

Spinning in Leeuwarden volg je bij ZUMMITT. Wij bieden betaalbare abonnementen aan, wij vinden namelijk dat sport voor iedereen toegankelijk moet zijn en bovenal leuk. Als je het sporten leuk gaat vinden, zijn we ervan overtuigd dat je sneller resultaat boekt die jij wil. Bekijk onze abonnementen en je kunt deelnemen aan spinning op onze locatie in Leeuwarden!

WIL JE OOK SPORTEN BIJ DE LEUKSTE SPORTSCHOOL IN LEEUWARDEN?

MELD JE HIER AAN!