Spinning Drachten

Spinning in Drachten

Houd je wel van een potje fanatiek sporten, lekker zweten en het uiterste naar boven halen? Probeer dan eens een les spinning. Het enige dat je nodig hebt is een handdoek, een bidon met water en sportkleding. Het mooie, je kunt via ZUMMITT virtuele spinninglessen volgen wanneer jij dat wil, kom dus spinnen op onze locatie in Drachten!

Hoe werkt spinning bij ZUMMITT Drachten?

Spinning wordt gedaan op een speciale spinfiets. Dat is geen gewone hometrainer, maar een sportieve fiets, te vergelijken met een wielrenfiets. De fiets heeft een verzwaard vliegwiel, wat er voor zorgt dat als je eenmaal begint met fietsen, dat je niet meer kunt stoppen met trappen. Vandaar ook ‘spinning’. Hierdoor fiets je heel gemakkelijk hartstikke snel. Je kunt weerstand creëren door die op te voeren op de fiets, zodat je harder moet trappen.

De voordelen spinning bij ZUMMITT Drachten

Met spinning werk je heel hard aan je conditie. Veel fanatiek wielrenners duiken in de herfst en winter de sportschool in om te spinnen, zodat ze hun conditie en beenkracht niet verliezen. Spinning vraagt dus om uithoudingsvermogen, maar ook train je je buikspieren, benen en billen. Kortom, de voordelen van spinning zijn:

  • Je werkt aan je conditie.
  • Je traint billen, benen en buik.
  • Je vergroot je longinhoud.
  • Je versterkt je hart en vaten.

Bij een les spinning van een uur verbrand je al snel meer dan 700 kcal!

Virtuele spinning lessen Drachten

Virtuele spinninglessen kun je volgen wanneer je wilt. Eigenlijk is het on-demand spinning. In onze sportschool in Drachten kun je terecht bij een virtual fitness, waar je gratis kan deelnemen aan onder andere spinning.

spinning-drachten

Jij bepaalt dus wanneer je welke les gaat doen. Je kunt solo spinning volgen, maar ook in een groep. Je doet altijd mee op je eigen tempo. De virtuele spinning lessen zijn dan ook goed voor beginners én gevorderden. Je kunt gebruik maken van de virtuele spinning lessen in Drachten als je lid bent van onze club. Er zijn verschillende abonnementen waarmee je lid kunt worden van de club. Met elk abonnement ben je welkom om virtuele spinning lessen te volgen!

Kom langs bij ZUMMITT

Nog niet aangesloten bij een van onze clubs? Bekijk dan de abonnementen die wij aanbieden, je kunt al sporten vanaf €17,95 per maand. Eenmaal aangesloten bij ZUMMITT, kun je dus gratis deelnemen aan een les spinning in Drachten! Zien we je snel?

WIL JE OOK SPORTEN BIJ DE LEUKSTE SPORTSCHOOL IN DRACHTEN?

MELD JE HIER AAN!