Spinning Almere

Spinning in Almere

Houd jij ook wel van een leuke afwisselende groepsles met muziek, waar je het onderste uit de kan kunt halen met als resultaat doorweekte shirts en je tong op de schoenen? Spinning is dan de ultieme groepsles voor jou. We bieden in onze club in Almere spinning lessen van ongeveer een uur aan. Is het wat voor jou?

Haal alles uit de kast met een uur spinning

In een uur laat je de beentjes draaien op een spinningsfiets. De instructeur zorgt ervoor dat je alles uit de kast haalt. Zweten gegarandeerd! Je begint rustig met infietsen, waarna je op de maat van de muziek mee trapt. Je fietst staand, wat je zeker in benen en billen voelt, je fietst met weerstand alsof je de hoogste berg beklimt met je fiets en tussendoor mag je af en toe even je benen los trappen, maar voor je het weet moet je weer volle bak. Dat vraagt dus het uiterste van je conditie. Wedden dat je na de les helemaal voldaan bent? Met een uur spinning verbrandt je ongeveer 700 kcal!

Spinning voor kracht en conditie

Met spinning werk je hard aan je uithoudingsvermogen en je conditie. Je denkt dat je niet meer kunt, maar je zet toch door! Daarmee vergroot je je longinhoud en op de duur verbeter je de werking van je hart en bloedvaten. Nu vaak en snel kortademig? Na enkele weken zul je al verschil merken. Naast het conditionele stuk, zul je ook aan je core, armen en schouders werken. Als je deze onderdelen traint, zul je merken dat je rechterop staat en dat je houding daarmee beter wordt, waardoor je je op den duur ook steeds fitter zult voelen!

On Demand spinning Almere

De spinning lessen zijn virtueel bij ZUMMITT en daarmee eigenlijk on-demand. Dat betekent dat je op elk moment van de dag jouw spinningles kunt beginnen in onze spinningruimte in Almere.

spinning-almere

Spinning vindt in groepsverband plaats. Iedere ZUMMITT club beschikt over deze virtuele spinning mogelijkheid, waar je gratis aan kunt deelnemen. Selecteer de les en spinnen maar!

Kom langs bij ZUMMITT

Ben je nog geen lid van ZUMMITT in Almere? Schrijf je dan snel in voor één van onze abonnementen. Je sport al vanaf €17,95 per maand in onze club in Almere, waar je gebruik maakt van verschillende cardioapparaten, met gewichten traint in het krachthonk en waar je dus ook virtuele lessen kunt volgen.

WIL JE OOK SPORTEN BIJ DE LEUKSTE SPORTSCHOOL IN ALMERE?

MELD JE HIER AAN!