Een steuntje in de rug nodig?

Het doel van ZUMMITT is om gezondheid en vitaliteit voor iedereen bereikbaar te maken. Dat doen we niet alleen de beste apparatuur en een lage prijs, maar ook door ervaren professionals in te schakelen die jou helpen het beste uit jezelf te halen. Een personal trainer geeft je nét dat steuntje in de rug waardoor je sneller je doelen behaalt op een verantwoorde, originele en leuke manier!

Maak kennis met Harley Personal Training.

Harley Personal Training is onze gekozen partner in personal training. Aan het hoofd staat Kristian Harley, afkomstig uit Cambridge in Engeland. Met zijn wereldwijd erkende diploma’s uit Engeland heeft hij jarenlange ervaring in het vak, zowel in Engeland als Nederland. Harley Personal Training is nu actief in onze club in Veldhoven.

Jong of oud, een beginner of gevorderde sporter; iedereen heeft baat bij goede begeleiding. Zo kun je op een veilige manier je grenzen verleggen en resultaten behalen waarvan je altijd gedroomd hebt. Of je nu meer spiermassa wil opbouwen, wil werken aan een verbeterde conditie of afscheid wil nemen van vet, de personal trainer helpt je erbij.

Wat kun je verwachten van Harley Personal Training?

Harley Personal Training garandeert:

 • Een enthousiaste fitnesspartner die je iedere sessie opnieuw weer motiveert
 • Een uniek trainingsschema aangepast op jouw individuele doelen en levensstijl
 • Persoonlijke aandacht
 • 10+ jaren kennis en ervaring op het gebied van fitness en voeding
 • Enorm scherpe prijzen

Harley Personal Training werkt nu nog uitsluitend in ZUMMITT Veldhoven. Ben je geïnteresseerd in wat Harley Personal Training voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Wil je effectief aan jouw fitness doelen werken?

Meld je hier aan!

  Voornaam

  Achternaam

  Geboortedatum

  Adres

  Postcode en Woonplaats

  Telefoon

  Fitness doel(en)