Iedereen fit, vitaal en gezond. Dat wil ZUMMITT bereiken!

ZUMMITT is een landelijke budget fitness formule en heeft als doel iedereen die dat wil de mogelijkheid te bieden om fit te worden. Dit willen wij bereiken door de gang naar de sportschool zo toegankelijk mogelijk te maken.

Van beginnende sporter tot de doorgewinterde fitness fan. Van sporten na een revalidatie tot fitness voor senioren. ZUMMITT biedt een complete mix van de allernieuwste en modernste cardio- en krachtapparaten zodat iedereen de eigen workout optimaal kan volbrengen. Voor vrije fitness oefeningen is er een speciale ruimte ingericht.

Is Virtual Fitness jouw ding? ZUMMITT heeft een on-demand video workout systeem. Je kiest je eigen les op jouw eigen moment en knallen maar!

ZUMMITT biedt voordelige abonnementen met meer mogelijkheden dan de huidige standaard in de markt. De fitnessklant is veranderd. Men wil in een mooie omgeving trainen met top kwaliteit fitness apparatuur. En daar is waar ZUMMITT voor staat. Met de nieuwste fitness apparatuur in een schone inspirerende fitnessclub is ZUMMITT afgestemd op de behoefte van de hedendaagse sporter.

Deel je pasje met iedereen!

Als je zelf niet gaat sporten mag je je pasje met iedereen delen. Jouw vrienden, familieleden en kennissen kunnen dus gewoon met jouw ZUMMITT membership tag naar binnen! Dit uniek aspect past perfect bij het doel van ZUMMITT namelijk zoveel mogelijk mensen helpen naar een gezond en vitaal lijf.

  • Een exclusieve omgeving om te sporten
  • Top of the line fitness apparatuur
  • De goedkoopste fitness abonnementen in Nederland.

Samen sporten, Samen fit!