In verband met de verscherpte Corona maatregelen is het tijdelijk niet toegestaan om een sportmaatje mee te nemen.

ZUMMITT is een landelijke budget fitness formule en heeft als doel iedereen die dat wil de mogelijkheid te bieden om fit te worden.
Dit willen wij bereiken door de gang naar de sportschool zo toegankelijk mogelijk te maken. Samen sporten-Samen fit!

Samen sporten

Twee voor de prijs van één
Het ZUMMITT Flex abonnement kost €14,95 p.m. en je mag altijd iemand meenemen om samen te sporten. Dat maakt sporten leuker!

Onbeperkt sporten

Sporten wanneer je wilt
Met het ZUMMITT abonnement mag je onbeperkt sporten, dus je mag komen sporten wanneer je wilt en zo vaak als je wilt. Hoe leuk is dat?

Virtual fitness

Virtuele groepsfitness
Onbeperkte toegang tot de virtuele groepsfitness waar er een zeer gevarieerd programma aan groepslessen wordt aangeboden.

Deelbare pas

Iedereen mag je pas gebruiken
Je membership tag kun je met écht iedereen delen. Als je met een geleende tag komt sporten mag je echter geen tweede persoon meenemen.

Geen inschrijfgeld

Inschrijven is geheel kosteloos
Om de kosten voor onze sporters zo laag mogelijk te houden wordt er geen inschrijfgeld gerekend. In onze ogen een verkapte vorm van contributie.

Maandelijks opzegbaar

Stoppen wanneer je wilt
Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Je mag stoppen wanneer je wilt. Bovendien kun je je abonnement ook tijdelijk opschorten.

Testimonials: Hoe ervaren onze leden het sporten bij ZUMMITT?

Iedereen fit, vitaal en gezond dat wil ZUMMITT bereiken!

De mensen die niet sporten of naar een fitnesscentrum gaan zijn juist de mensen die het zo hard nodig hebben. Waarom sporten deze mensen niet en is voor deze groep de drempel zo hoog?

Ten eerste zijn er veel mensen die op zien tegen lange contracten van bijvoorbeeld een jaar. Zeker als je niet helemaal fit bent weet je natuurlijk niet of je wel altijd van je lidmaatschap gebruik kan maken. Even een pauze nemen is dan meestal ook niet mogelijk bij de reguliere sportscholen. Daarnaast blijft het een hele stap om voor het eerst naar een fitnessclub te gaan waar je niemand kent en ook de apparatuur nieuw voor je is.

ZUMMITT heeft daarvoor de oplossing!

Ten eerste is het bij ZUMMITT heel gewoon om te starten en stoppen wanneer je wilt en vragen wij geen inschrijfgeld omdat wij dat een verkapte vorm van contributieverhoging vinden

Bij ZUMMITT mag je altijd iemand meenemen om samen mee te sporten. Juist degene die het zo hard nodig heeft kan nu gewoon met je mee. Je mag altijd iemand meenemen en dat kan steeds iemand anders zijn. De echte sporters zijn zo in staat om anderen te inspireren en kennis te laten maken met fitness. Het is fijn als iemand de weg al weet en je op deze manier kennis kan laten maken met fitnessen. Daarom noemt ZUMMIT haar leden ook supporters!

Degene die je meeneemt hoeft zich geen zorgen te maken over het feit dat hij of zij niet van plan is om lid te worden en daarop wordt aangekeken. Iedereen is welkom. Ontspannen kennis maken met fitness, samen met iemand die je goed kent is een enorme stimulans om later misschien eens alleen te gaan.

Bij ZUMMITT mag je de membercard dan ook met echt iedereen delen. Zo kan je de membercard delen met anderen. Heb je een logé of visite. Daag ze uit om samen te fitnessen. Samen sporten is nu eenmaal leuker dan alleen.

ZUMMITT heeft een onwaarschijnlijk lage contributie. Bij ZUMMIT kan je voor €14,95 per maand altijd samen sporten en bovendien kun je je membercard delen met iedereen. Even pauze? Geen probleem! Je kunt je lidmaatschap tijdelijk opschorten voor maximaal 3 maanden als je wilt en je hebt dan niet te maken met een opzegtermijn. Na jouw sportmaand kan je direct stoppen en hoef je niet meer te betalen.

Het is haast niet te geloven en toch is het waar!

Zoek je naar het addertje onder het gras? ZUMMITT heeft geen gras. ZUMMITT laat er echter geen gras over groeien en gaat er keihard voor om zoveel mogelijk mensen die nu niet fitnessen te activeren door samen te laten sporten met iemand waar je om geeft.

Samen sporten, Samen fit!