HOERA! Zummitt is officieel 1 jaar oud!

 

Een gezondere levensstijl, een beter figuur of gewoonweg meer energie; sinds oktober vorig jaar mogen wij onze leden helpen deze doelstellingen te realiseren. Ja, dat lees je goed — Zummitt is officieel één jaar en dat vieren wij maar al te graag met jou!

Onze missie

Wat begon als een droom om vitaliteit en een gezondere levensstijl bereikbaar & gezellig te maken, is inmiddels uitgegroeid tot een heuse maatschappelijke missie. Iedereen is zich namelijk bewust van het feit dat lichaamsbeweging goed voor is voor zowel lichaam als geest. 

Toch is de eerste stap richting een gezondere levensstijl voor velen drempel; wurgcontracten waar je minimaal een jaar aan vast zit, een vriend/vriendin die je niet zomaar mag meenemen & hoge abonnementsprijzen weerhouden veel mensen ervan om te gaan sporten.

Dat moest anders (zo dachten wij).

Sinds deze maand mogen wij al geruime tijd al onze leden dagelijks blij maken met o.a.: 

  • Een sportabonnement dat maandelijks opzegbaar is
  • De mogelijkheid om onbeperkt met z’n tweeën te sporten op één sportpas
  • Betaalbaar abonnement van €14,95 per maand

Oftewel; een vitale & gezonde levensstijl tegen een betaalbaar bedrag. 

Wie jarig is, trakteert!

Zoals je ons te pas en te onpas hoort roepen vinden wij dat “vitaliteit de nieuwe rijkdom is”. Vitaliteit & een gezond lichaam zijn namelijk niet te koop, de middelen om dit te behalen daarentegen wel. Dit vereist echter wel consistentie & doorzettingsvermogen. 

Om jou een positieve duw in de rug te geven, hebben wij hierom een leuke traktatie voor jou:

Schrijf jij je in oktober in, dan ontvang jij een maand GRATIS sporten cadeau!

Het werkt als volgt; een gezonde levensstijl creëer je (helaas) niet in één dag. Hiervoor moet jij pro-actief aan de slag om ervoor te zorgen dat het een dagelijkse routine wordt. Om jou te helpen die gezondere levensstijl te creëren & ervoor te zorgen dat sporten een routine wordt, ontvang jij jouw derde maand (januari 2020) sporten bij Zummitt GRATIS cadeau! Hierdoor ga jij knallend het nieuwe jaar in én betaal jij in de eerste maand van het nieuwe jaar GEEN abonnementsgeld — Twee vliegen in één klap, toch!?

Wil jij de eerste stap zetten richting een vitaler & gezondere levensstijl? Samen onbeperkt sporten met een vriend of vriendin? Of simpelweg een betaalbaar & flexibel sportabonnement die je maandelijks kunt opzeggen?

Schrijf je dan direct in en ontvang een GRATIS maand sporten cadeau!

Voorwaarden:

  • Actie eindigt 31/10
  • Alleen geldig indien je t/m 31/12 bent ingeschreven 

LET OP: Deze actie is alleen geldig bij een online inschrijving.

Gratis dagpas

Schrijf je direct in!