Groepsles steps Veldhoven

Groepsles steps Veldhoven

Een groepsles steps in Veldhoven volg je op opzwepende muziek en samen met andere sporters verbrand je tot wel 600 kilocalorieën! Een groepsles steps is virtueel en daarmee kun je zelf bepalen wanneer je de les wil volgen met je online trainer in onze club in Veldhoven.

Groepsles steps Veldhoven voor iedereen

Een groepsles steps in Veldhoven is voor iedereen toegankelijk. De groepsles vindt plaats op muziek, in een virtuele ruimte en het enige dat je nodig hebt is een flesje water, een handdoek, sportkleding en sportschoenen voor binnen. Iedereen kan meedoen op eigen niveau: is er een oefening met gewichtjes, dan kun je zelf het gewicht kiezen dat voor jou haalbaar is óf je doet het alleen met lichaamsgewicht. Kun je het conditioneel niet helemaal volgen, ook dat komt vanzelf! Doe eerst vooral mee op eigen tempo of sla af en toe een herhaling over, geen probleem! De groepsles spinning is voor jong, oud, man en vrouw ook juist door de afwisseling die een groepsles steps biedt in één uur!

Goed voor het hele lichaam

Met een groepsles steps train je je hele lichaam. Het lijkt misschien of je alleen billen en benen traint, maar dat is zeker niet zo. Een groepsles steps is ook goed voor de core en de armen, omdat er ook oefeningen gecombineerd worden. Zo doe je een lunge op de step en kun je gelijk je schouders trainen door gewichtjes in de lucht te gooien in één oefening. Zo zijn er nog meer gecombineerde oefeningen én een step is heel breed inzetbaar: een step wordt gebruikt als opstapje, maar ook om op te liggen om bijvoorbeeld de borst te trainen en om pushup op te doen.

spinning

Naast gecombineerde oefeningen, train je ook je core doordat je lichaam steeds corrigeert bij het op en af stappen. Wedden dat je na de eerste les overal voelt dat je lekker getraind hebt?

On Demand groepsles steps volgen in Veldhoven

Onze groepslessen steps in de virtuele ruimte zijn een onderdeel van de vele virtuele lessen die we aanbieden. Je kunt zelf kiezen of en wanneer je een spinning les wilt volgen of dat je liever gaat voor een dansles. Kom snel naar onze club in Veldhoven om te starten!

WIL JE OOK SPORTEN BIJ DE LEUKSTE SPORTSCHOOL IN VELDHOVEN?

MELD JE HIER AAN!