Groepsles steps Leeuwarden

Groepsles steps Leeuwarden

Op zoek naar een pittige, maar leuke groepsles waarna je voldaan onder de douche stapt? Probeer dan eens een groepsles steps in onze club in Leeuwarden! Met een groepsles steps heb je een ‘step’, wat eigenlijk een verhoging is waar je op en af stapt op het ritme van de muziek, met lichaamsgewicht of met een stang met gewichten. Met een uur zweten met een groepsles steps, verbrand je tot 600 kilocalorieën.

Steps op muziek

Op een leuke manier sporten, dat houd je natuurlijk veel langer vol. Ga dus voor een sport dat je leuk vindt. Een groepsles steps gaat op muziek en ieder nummer bepaalt het tempo, wat veel afwisseling brengt in een uur. Lekker die hartslag omhoog, even bijkomen en weer door! Naast conditie, train je ook je been-, billen-, en corespieren. We beginnen iedere les met een warming-up en sluiten iedere les af met een coolingdown.

Schrijf je nu in voor groepsles steps Leeuwarden

Heb je al een abonnement bij ZUMMIT, dan kun je onbeperkt deelnemen aan deze groepsles. Je hoeft je alleen maar kosteloos in te schrijven. Nog niet aangesloten bij onze club in Leeuwarden of één van onze andere vestigingen? Vanaf €19,95 kun je je al kosteloos inschrijven. Eenmaal ingeschreven, kun je gratis deelnemen aan een virtuele groepsles steps in Leeuwarden. Zien we je snel in onze virtuele ruimte?

spinning

WIL JE OOK SPORTEN BIJ DE LEUKSTE SPORTSCHOOL IN LEEUWARDEN?

MELD JE HIER AAN!