Groepsles steps Drachten

Groepsles steps Drachten

Cardio en gewichtstraining met je eigen lichaamsgewicht of met gewichten aan een stang kan al zeer uitdagend zijn, maar breidt je je equipment uit met een step, dan kunnen we de been- en bilspieren nog wat meer laten branden en de vetverbranding laten stijgen! Houd je wel van een uurtje zweten om vervolgens voldaan weer onder de douche te stappen? Vraag een groepsles steps in Drachten aan via je eigen vestiging.

Wat houdt een steps groepsles in?

Met steps is het de bedoeling dat je met gewichten of lichaamsgewicht op muziek op een verhoging (de step) stapt en er weer af. Dat herhaal je heel veel in één les op verschillende tempo’s, in bepaalde ritmes en met verschillende oefeningen. De muziek bepaalt het tempo en zal dan ook veel afwisselen. Het tempo met een groepsles steps is goed te volgen. Met deze les zul je je buik aanspannen en je lichaamshouding corrigeren bij iedere step, wat veel vraagt van je core, maar ook van je bilspieren, beenspieren en uiteraard je conditie. Met een steps groepsles train je niet alleen benen, maar het gehele lichaam. Een groepsles steps in Drachten volg je met een virtuele coach op een speciaal ingerichte ruimte voor virtuele groepslessen.

Steps groepsles hoe en wanneer jij wil

Een steps groepsles in Drachten volg je in je eigen tempo en daarmee is het een groepsles dat geschikt is voor jong, oud, man, vrouw, beginner en gevorderde. De lessen zijn uitdagend en afwisselend, simpel en effectief. Op een leuke manier sporten, dat wil toch iedereen? Doordat deze groepsles virtueel aangeboden wordt, heb je onbeperkt toegang tot deze groepsfitness.

sportschool-drachten

Schrijf je nu in voor groepsles steps Drachten!

Heb je al een abonnement bij ZUMMITT, dan kun je onbeperkt deelnemen aan deze groepsles. Met verschillende abonnementen ben je welkom. Nog niet aangesloten bij onze club in Drachten of één van onze andere vestigingen? Vanaf €19,95 per 4 weken kun je je al inschrijven. Eenmaal ingeschreven, kun je gratis deelnemen aan een virtuele groepsles steps in Drachten. Zien we je snel in onze virtuele ruimte?

WIL JE OOK SPORTEN BIJ DE LEUKSTE SPORTSCHOOL IN DRACHTEN?

MELD JE HIER AAN!