Groepsles steps Almere

Groepsles steps Almere

Graag het uiterste naar boven halen tijdens een uurtje sporten? Lekker zweten, de spieren die branden, de hoge hartslag, heerlijk! Dat bereik je ook zeker wel met een groepsles steps in Almere. Het enige dat je mee hoeft te nemen zijn een handdoek, een bidon met water, sportkleding en schoeisel voor binnen. Hoe werkt een groepsles steps en wat zijn de voordelen?

Hoe werkt steps?

Steps groepslessen worden gedaan met een verhoging (de step). Dit is een verhoging waar je op en af moet stappen op het ritme van de muziek. Met lichaamsgewicht, met dumbells of met een stang met gewichten maak je squats, lunges, stap je op en af, doe je borstoefeningen, kun je push-ups doen en nog veel meer. De steps is heel breed in te zetten en dat maakt dat je ontzettend veel afwisseling hebt in één les. Met een groepsles steps verbrand je wel tot 600 kcal!

Voordelen steps

Met een groepsles steps in Almere werk je hard aan je conditie, maar ook train je je been- en bilspieren. Tijdens het op en af stappen corrigeert je lichaam steeds en dat vraagt wat spierkracht van je core. De groepsles steps is een fullbody workout en een conditietraining en daarmee biedt het de volgende voordelen:

  • Je werkt aan je conditie;
  • Je traint billen, benen en buik;
  • Je vergroot je longinhoud;
  • Je versterkt je hart en vaten.
sportschool-almere

Virtuele groepsles steps in Almere

De groepslessen steps zijn virtueel. Virtuele groepslessen kun je volgen wanneer je wilt. Eigenlijk is het on-demand steps. In onze sportschool in Almere n kun je terecht bij een virtual fitness, waar je gratis kan deelnemen aan onder andere een groepsles steps. Jij bepaalt dus wanneer je welke les gaat doen. Je kunt solo steps volgen, maar ook in een groep. Je doet altijd mee op je eigen tempo. De virtuele steps groepslessen zijn dan ook goed voor beginners én gevorderden.

WIL JE OOK SPORTEN BIJ DE LEUKSTE SPORTSCHOOL IN ALMERE?

MELD JE HIER AAN!