Fitness Almere Stad

Fitness Almere stad

Fit worden begint met het vinden van een juist ritme waarbij sporten en gezond leven onderdeel van je dagelijkse leven worden en waarbij het voelt alsof dat haast vanzelf gaat. Het zoeken van een sportschool waar je niet voor hoeft om te rijden is een goede eerste stap. Woon je in Almere Stad? Kies dan ook een sportschool in deze plaats. ZUMMITT is de perfecte plaats voor fitness in Almere Stad. Deze vestiging is erg toegankelijk, wat je niveau of conditiepeil ook is. Of je nu graag groepslessen volgt of liever individueel aan je eigen fitnessprogramma werkt, bij ZUMMITT is er voor elke sporter wat wils. Bij ons sport je dan ook onbeperkt voor maar €14,95 per maand!

Aanmelden is heel eenvoudig en afmelden kan ook wanneer je wilt. Wij werken met een ZUMMITT membercard die je ontvangt wanneer je je ZUMMITT Flex abonnement hebt afgesloten. Het unieke van het Flex abonnement is dat je met z’n tweeën mag sporten. Twee voor de prijs van één! Krijg je liever persoonlijke begeleiding? Dan is het ook mogelijk om voor personal training te kiezen. Hierbij zorgt een ervaren professional ervoor dat jij een sportplan op maat krijgt. Een extra zetje in de rug dus. Daarbij kan de personal trainer je bijstaan met advies over een gezond voedingsschema, want gezond eten is een van de eerste stappen naar een gezonde leefstijl. Het sportschoolabonnement bij ZUMMITT is een maand geldig en wordt stilzwijgend met steeds een maand verlengd zolang je niet opzegt. Zo is het heel eenvoudig om te stoppen met sporten, zonder dat je te maken krijgt met een opzegtermijn! Kom ook naar de leukste fitness in Almere Stad en meld je aan bij ZUMMITT!

Uitgebreid sportaanbod

Bij ZUMMITT ben je altijd welkom in onze fitnessaccommodatie met top of the line fitnessapparatuur. Ook onze virtuele groepslessen zijn zeker de moeite van het proberen waard. Dit is een laagdrempelige manier om te wennen aan een bepaalde sport. Je kunt de lessen namelijk volgen wanneer het jou uitkomt. Zo kun je bijvoorbeeld goed afwisselen tussen verschillende disciplines. Kies jouw favoriete groepsles en bekijk wanneer je deze kunt volgen. Zo stel je gemakkelijk jouw weekplanning samen. We bieden je de volgende groepslessen: Power, Yoga, Fiesta, Fit & Shape, Battle, Dance, Step, Core en Fit 30′.

Zoals gezegd ben je geheel vrij om je eigen sportplanning te maken. Ontdek misschien een nieuwe groepsles die je aanspreekt. Wanneer en hoe lang jij gaat sporten is geheel aan jou. We heten je dan ook graag van harte welkom in onze fitnessruimte en bij onze virtuele groepslessen!

Meer informatie

Sportschool ZUMMITT is voor elk sporttype geschikt. We heten je dan ook graag van harte welkom om te komen fitnessen in Almere Stad! Aanmelden kan heel gemakkelijk direct online. Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar onze klantenservice: [email protected] of stuur ons een Facebookbericht. Wij helpen je graag verder!

Fitness Almere Stad

Ook lid worden van de hipste fitnessclub in Almere Stad?

Meld je hier aan