Blijf fit en steun je sportvereiniging.

We maken allemaal een moeilijke periode door terwijl we Corona onder controle proberen te krijgen. Juist nu is sporten goed voor je om de nodige weerstand op te bouwen. Toch maken de maatregelen van ons kabinet dat niet heel makkelijk nu volwassenen niet langer mogen sporten bij hun sportverenigingen. Een steuntje in de rug is daarom fijn. Het is tijd om de handen ineen te slaan.

Het is tijd om de handen ineen te slaan.
ZUMMITT introduceert om die reden de ´ZUMMITT Clubactie´!

Corona maatregelen

Corona maatregelen

Om jouw- en onze veiligheid te waarborgen heeft ZUMMITT extra maatregelen genomen

Ons doel is om jouw sportvereniging financieel te steunen én jou als lid fit te houden. Als jij je inschrijft bij ZUMMITT, ontvangt de vereniging € 4,95 van jouw lidmaatschapsgeld per maand. De ZUMMITT Clubactie loopt tot 1 januari 2021.

ZUMMITT is een laagdrempelige fitness formule met mooie, ruim opgezette en schone sportscholen waar je veilig kan fitnessen voor €14,95 per maand. Bij ZUMMITT mag je altijd iemand meenemen om samen mee te fitnessen, gewoon gratis. Je betaalt geen inschrijfgeld en er is geen opzegtermijn. Is jouw sportvereniging weer open? Dan kun je je lidmaatschap dus ook weer meteen stopzetten.

Hoe werkt het?

Wat tof dat je jouw sportvereniging steunt én dat we je mogen verwelkomen in een van onze clubs!

Je kunt inschrijven via het inschrijfformulier op deze pagina. Het is belangrijk dat je tijdens het inschrijven jouw sportvereniging selecteert. Als je vervolgens gaat starten met fitnessen ligt jouw ledenpas alvast voor je klaar bij ZUMMITT. Vergeet niet je ID-bewijs en pinpas mee te nemen tijdens het ophalen van jouw ZUMMITT ledenpas.

Veel sportplezier!

Steun je club en kom tegelijkertijd onbeperkt sporten bij ZUMMITT.

Meld je nu hier aan!

  AanhefMw.Hr.

  Voornaam

  Achternaam

  Geboortedatum

  Adres

  Postcode en Woonplaats

  Telefoon

  IBAN Nummer

  Rekeninghouder

  INGANGSDATUM ABONNEMENT

  WELKE CLUB STEUN JIJ?

  Incasso Machtiging.Ik geef toestemming voor de doorlopende SEPA incasso machtiging
  ALGEMENE VOORWAARDEN
  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden