Algemene voorwaarden webshop

ALGEMENE BETAAL- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ZUMMITT-WEBSHOP.

Door opdracht te geven aan ZUMMITT-WEBSHOP voor levering, is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is.

I – BETALING
Zodra uw betaling is ontvangen, zal ZUMMITT uw bestelling verwerken.
De orderbevestiging komt bij u binnen via e-mail. Via de orderbevestiging geven wij aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat wij uw order hebben ontvangen, welke wij vervolgens in behandeling nemen. Het is daarom belangrijk dat U het juiste mailadres opgeeft.
Alle prijzen staan vermeld in euro’s en zijn inclusief BTW, typefouten voorbehouden.

II – BEZORGING
De door u bestelde goederen worden door TNT-Post pakketservice geleverd. Bestellingen worden in de regel binnen 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van betaling, geleverd op het adres zoals aangegeven op het bestelformulier.
Alle informatie welke wordt gegeven via deze site, wordt strikt persoonlijk gebruikt en zullen wij op geen enkele wijze aan derden afstaan. Het tarief binnen Nederland tot bestellingen van € 25,00 bedraagt standaard € 6,95 verzend en handlingkosten. Voor bestellingen van € 25,00 of meer worden geen kosten berekend.

III – RETOUREN
Voldoet het product niet aan uw verwachting? U kunt dan het product retourneren naar ZUMMITT met de factuur ingesloten. Zonder factuur doen wij geen retour. Er worden alleen artikelen retour genomen mits de verpakking ongeopend en onbeschadigd is.
Uitverkoop artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.
U dient de goederen in dezelfde staat te retourneren als waarin ze geleverd zijn.
Wanneer de termijn van 7 werkdagen na levering is verstreken, zal ZUMMITT de retourzending niet meer aanvaarden.
Indien uw klacht terecht is, zullen wij overgaan tot vervanging (indien product nog voorradig of na te bestellen is). Bij beschadiging door de klant, op welke wijze dan ook, zal de klant het recht op vergoeding of vervanging of reparatie van het artikel verliezen.
Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlands recht van toepassing.

Als u items bestelt via de ZUMMITT website geldt het volgende:
Wet kopen op afstand. Europese richtlijn 97/7/EG, het Nederlands wetsvoorstel 26 861 en Staatsblad 617 van 28 december 2004

 1. ZUMMITT beschikt over een website www.zummitt.com ten behoeve van de communicatie met haar klanten. Tevens biedt de website van ZUMMITT informatie over haar producten, en kunnen de producten via de website van ZUMMITT worden gekocht.
 2. KvK-inschrijfnummer: 71973818 Tenaamstelling KVK ZUMMITT B.V.
 3. De belangrijkste kenmerken van het product worden onder de naam van dat product in de webshop genoemd. Indien men meer informatie wenst, kan men de keuze “meer info” aanklikken.
 4. De prijs staat onder de omschrijving van het product vermeld. Zoals duidelijk is aangegeven, is de vermelde prijs inclusief 6% BTW voor sportvoeding en 21% BTW voor accessoires, kleding en overige promotieartikelen.
 5. Kopers betalen vooruit en verzending geschied achteraf na ontvangst van betaling.
 6. Alle vooruitbetalingen gaan via een bankoverschrijving, Creditcard of betaling via Ideal.
 7. Het gebruik van de website van ZUMMITT brengt geen extra kosten met zich mee, behalve de kosten die voor het tot stand brengen van een internetverbinding gebruikelijk zijn.
 8. Producten worden direct verstuurd, na ontvangst van betaling. U ontvangt een E-mail wanneer het product verstuurd is. ZUMMITT  is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van de producten tijdens de verzending door TNT Post. Daarvoor is TNT Post aansprakelijk te stellen.
 9. Model/kleur kunnen afwijken van de foto in geval van Sportkleding.
 10. Contactgegevens ZUMMITT, alsmede service en garantie, zijn vermeld op de website.
 11. Bij elke overeenkomst in geval van koop op afstand heeft koper een termijn van 7 werkdagen waarbinnen hij de overeenkomst zonder betaling van een boete en zonder opgave van redenen kan herroepen. Koper moet in voorkomende gevallen de kosten van toezending en terugzending van de bestelde producten betalen. ZUMMITT zal binnen 10 dagen het bedrag dat reeds door koper voor het door hem bestelde is betaald terugbetalen. De termijn van het herroepingsrecht gaat in op de dag waarop koper het door hem bestelde ontvangt.
 12. Koper kan niet van het herroepingsrecht gebruik maken als het gaat om gedragen producten, of geopende/beschadigde verpakkingen. ZUMMITT zal alleen producten retour nemen indien er aan deze voorwaarden is voldaan.
 13. Indien ZUMMITT de overeenkomst niet kan uitvoeren, omdat het bestelde product niet leverbaar is, zal zij koper daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen en de gelden die ter betaling van dat product reeds zijn overgemaakt binnen 2 dagen terugbetalen.
 14. Wanneer ZUMMITT de koper een product van gelijke kwaliteit en prijs kan leveren, dan zal zij de koper daarvan op de hoogte stellen. In dat geval kan de levering van het product niet worden gelijkgesteld aan een ongevraagde levering. Tevens behoudt ZUMMITT zich het recht voor prijzen te wijzigen. In voorkomende gevallen zal een wijziging van de prijs aan koper worden gemeld voordat tot levering wordt overgegaan.

ZUMMITT besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar website. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Tevens aanvaardt ZUMMITT geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van adviezen of ideeën verstrekt door ZUMMITT via deze website.