In verband met de verscherpte Corona maatregelen is het tijdelijk niet toegestaan om een sportmaatje mee te nemen.

Flex Fitness abonnement

14,95 p.m.

Je mag altijd iemand meenemen (tijdelijk niet toegestaan)
Je mag je pas uitlenen aan iedereen
Onbeperkt sporten
Geen inschrijfgeld
Maandelijks opzegbaar
Gratis locker
Virtuele groepsfitness

ZUMMITT houdt het simpel en kent één abonnement, het Flex Fitness abonnement. Met het Flex Fitness abonnement mag je, als je lid bent, altijd iemand meenemen om samen mee te sporten. Ook mag je de ZUMMITT membership tag (het pasje) aan iedereen uitlenen.

Virtuele groepsfitness

Virtuele groepslessen zijn voor jou als je naast individueel sporten het ook leuk vindt om in een groep samen te sporten. Elke ZUMMITT club beschikt over een virtual fitness waar je gratis kan deelnemen aan alle virtuele groepslessen.

LEES MEER OVER VIRTUELE GROEPSLESSEN

Trainingsschema

Kom je voor het eerst je wil weten hoe verantwoord te beginnen? Wij hebben een trainingsschema opgesteld op je op weg te helpen. Er staat veel relevante informatie in om een goede start te maken.

DOWNLOAD HIER JE TRAININGSSCHEMA

PLUS10 Addon

10,00 p.m.

Geleende pas geeft óók toegang aan 2 personen
Plus10 kan je aan- en uitzetten wanneer je wil

Naast het feit dat je altijd iemand mee mag nemen, is de sportpas ook nog eens uitleenbaar; dit houdt in dat je je sportpas aan iedereen mag uitlenen. Degene die jou pasje leent mag (net zoals jij) onbeperkt komen sporten.

Wat is het verschil?

Een uitgeleend pasje geeft toegang tot maximaal 1 persoon. Door de Plus10 Addon te activeren verleent een uitgeleend pasje toegang tot 2 twee personen. Zo kun je met het hele gezin en/of al jouw vrienden voor €10,00 extra per maand sporten op één pas!

Schakel in/uit wanneer je wilt

Je kunt Plus10 maandelijks in- en uitschakelen. Dit kun je eenvoudig doen via jouw account van MIJN ZUMMITT. Heb je nog geen inloggegevens? Stuur een e-mail naar [email protected].